HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Κατερίνα Στικούδη: “Δεν είχα παρατηρήσει τα βλέμματα, ούτε τι εξυπηρετούσε ένα τέτοιου είδους σχόλιο”

Κατερίνα Στικούδη

H Kατερίνα Στικούδη αποφάσισε να μιλήσει για όλα τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει από μικρή ηλικία και δεν έκρυψε τίποτα.

Κατερίνα Στικούδη-hernews

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό InStyle και την Αννούσα Μελά για το πώς αντιμετώπισε όλα τα αρνητικά σχόλια. Πιο συγκεκριμένα τόνισε χαρακτηριστικά πως:

“Αυτή η πανοπλία ξεκίνησε από όταν άρχισα να ασχολούμαι με την κολύμβηση και να κάνω πρωταθλητισμό. Πάντα ήμουν συγκεντρωμένη στο τι κάνω εγώ κι όχι στο τι κάνει ο ανταγωνιστής, ο γείτονας, ο πίσω, ο μπρος, δεν με ενδιαφέρει. Ξαφνικά υπήρξε η συμμετοχή στο Your Face Sounds Familiar κι αναθεώρησαν και μετά ξαφνικά το ξαναξέχασαν και ξεκινάμε πάλι από την αρχή.

Κατερίνα Στικούδη-hernews

Είναι μια κατάσταση που δεν έχει τελειωμό γιατί μας αρέσει να είμαστε επικριτές και να λέμε τις κακίες χωρίς να το σκεφτόμαστε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολούμαστε επικριτικά με τους άλλους. Ας συγκεντρώσουμε την ενέργεια σε εμάς. Και δεν με ένοιαζε ποτέ να είμαι αρεστή, ούτε καν σε όλο το σχολείο”.

Όσο για την εφηβική της ηλικία, η Κατερίνα Στικούδη είπε ότι:

“Κάποια στιγμή έπεσε στα χέρια μου ένα λεύκωμα, όταν ήμουν στη Γ’ Γυμνασίου, και σοκαρίστηκα με τα λόγια που έγραφαν οι συμμαθητές. Το βρήκα και το πέταξα. Κάποια πράγματα ήταν όμορφα και τα κράτησα, κάποια έντονα κι άσχημα τα άφησα πίσω. Ενδεικτικά «πω πω με αυτό το κολυμβητήριο μυρίζεις χλώριο».

Ήταν γραμμένο αυτό. Δεν είχα παρατηρήσει τα βλέμματα, ούτε τι εξυπηρετούσε ένα τέτοιου είδους σχόλιο, τώρα κοιτώ πίσω και τα σκέφτομαι. Ένιωσα θλίψη αλλά έμεινα στο καλό που υπάρχει πάντα δίπλα στο κακό”.

Κλείνοντας ανέφερε ότι:

“Για παράδειγμα, αυτήν την περίοδο στα Mad Awards, δύο φίλες μου με ρωτούσαν σχετικά με κάποια άσχημα σχόλια που δέχτηκα και τους εξηγούσα πως δεν χρειάζεται να μένουν σε αυτό το ένα αρνητικό αλλά στα υπόλοιπα θετικά. Έτσι είναι. Έχουμε την τάση να μας ενδιαφέρει ο τσακωμός, η ίντριγκα, η κακία”.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

David M. Israel : Αποκλειστική συνέντευξη από τον σεναριογράφο-παραγωγό της αμερικανικής σειράς Dynasty CW

Her News b

Ο Άγγελος Ayman που τραγουδάει το “El Telephone” με την Ελένη Φουρέιρα μιλά για όλα στο HerNews

HerNews ka

Γιώργος Θεοφάνους: Τι απάντησε για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του;

Her News b