HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Νίκος Οικονομόπουλος: “Είμαι ένας άνθρωπος που ζω σε μια δημοκρατική χώρα πιστεύω και μπορώ να μιλάω για το οτιδήποτε”

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποφάσισε να μιλήσει για το θέμα της θρησκείας και το πόσο πιστεύει στον Θεό.

Νίκος Οικονομόπουλος

Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο για το “Κοσμοράδιο 95,1”. Αρχικά, ανέφερε πως:

Δεν θα μιλήσω για τα πιστεύω μου; Είμαι ένας άνθρωπος που ζω σε μια δημοκρατική χώρα πιστεύω και μπορώ να μιλάω για το οτιδήποτε. Η πίστη του καθενός είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι. Πολλές φορές λένε ότι το λέω για να γίνω αρεστός. Έχω την ανάγκη να γίνω αρεστός σε κάποιον επειδή πιστεύω; Πόσοι άνθρωποι δεν πιστεύουν; Είπα εγώ σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί δεν πιστεύετε είστε κακοί; Είναι δυνατόν; Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω τον κόσμο;

Νίκος Οικονομόπουλος

Επιπλέον, ο Νίκος Οικονομόπουλος θέλησε να προσθέσει ότι:

“Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μιλάω για τον εαυτό μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον Χριστό, το λέω συνέχεια και το λέω με πολλή αγάπη γιατί το νιώθω. Δεν θα σταματήσω ποτέ να το λέω και να δείχνω τη χαρά μου γι’ αυτό το πράγμα. Είμαι ευτυχισμένος. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος. Πολλές φορές υπάρχει ένα ταμπού: “Α, αυτός είναι ο καλός Χριστιανός!” Ναι, είμαι ο Χριστιανός Ορθόδοξος, πειράζει; Αυτός είμαι. Σε όποιον αρέσει. Εσύ μπορεί να είσαι κάτι άλλο. Το θέμα είναι να μην κάνεις κακό σε άλλους. Μπορείς να λες τα πιστεύω σου και μέχρι εκεί“.

 

Νεότερα Άρθρα

Η δήμαρχος Σπετσών Ευγενία Φραγγιά μιλά στο HerNews: «Έχω δεχθεί συμπεριφορά που αποτελούσε πρότυπο σεξιστικών στερεοτύπων»

HerNews ka

Έφη Παπαθεοδώρου: “Δεν έκανα κινηματογράφο γιατί βίωσα παρενόχληση – Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε με το «Παρά 5»

Her News b

Θοδωρής Μαραντίνης: «Είχα δεχτεί προτάσεις να παρουσιάσω πρωινή εκπομπή μόνος μου αλλά και με τη Σίσσυ»

Her News b