HerNews.gr
Beauty BRIDE NEWS

Pre Wedding tips για να λάμπεις την ημέρα του γάμου σου

Ψάχνετε μία δικαιολογία για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας; Η ημέρα του γάμου σας είναι ο καλύτερος λόγος που θα έχετε ποτέ!

Κάθε νύφη θέλει να δείχνει και να αισθάνεται καταπληκτική και μοναδική την ημέρα του γάμου της και ενώ η φυσική ομορφιά σας αναμφίβολα θα ακτινοβολεί αυτήν την ιδιαίτερη μέρα σας, μερικές θεραπείες πριν από το γάμο θα σας δώσουν την επιπλέον τόνωση της αυτοπεποίθησης που ίσως χρειάζεστε.

Από την περιποίηση του δέρματος του προσώπου μέχρι την περιποίηση του σώματος, είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε τις καλύτερες κορυφαίες μη επεμβατικές θεραπείες που μπορούν να επιλέξουν οι νύφες ώστε να είναι λαμπερές και να μείνουν αξέχαστες στους καλεσμένους!

Είτε είστε επιρρεπείς σε ξεσπάσματα’ της επιδερμίδας, ροδόχρου ακμή ή ξηρότητα, υπάρχει μια περιποίηση προσώπου που ταιριάζει σε εσάς και τον τύπο του δέρματός σας.

Μιλήστε σε έναν ειδικό για τις ανησυχίες σας και επιτρέψτε του να κάνει μια περιποίηση προσώπου για να στοχεύει στις προβληματικές περιοχές σας, εξασφαλίζοντας την τέλεια εικόνα του δέρματός σας. Τα HerNews girls ξέρουμε να εμπιστευόμαστε τους καλύτερους!

Θεραπείες προσώπου

Για τις μέλλουσες νύφες, το καθαρό, λαμπερό δέρμα είναι το απόλυτο ατού για την ημέρα του γάμου. Μια σειρά επαγγελματικών περιποιήσεων προσώπου θα διασφαλίσει ότι το δέρμα σας είναι στα καλύτερά του, αλλά κάντε κράτηση για τους πρώτους τουλάχιστον τρεις μήνες νωρίτερα για να προβείτε σε ορισμένες θεραπείες (το δέρμα προσαρμόζεται με την πάροδο του χρόνου, επομένως θα χρειαστείτε περισσότερες από μία συνεδρίες για να αποκομίσετε τα οφέλη) και δώστε άφθονο χρόνο για να διευθετηθούν τυχόν απροσδόκητες αντιδράσεις.

Θα ξεκινήσουμε την πρόταση μας με μία πολύ βασική θεραπεία, η οποία είναι ο βαθύς καθαρισμός του προσώπου.

Πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο απομάκρυνσης των νεκρών κυττάρων και του παγιδευμένου σμήγματος, με στόχο τη ρύθμιση της λιπαρότητας, τη βελτίωση της υφής του δέρματος, καθώς και την ενυδάτωση της περιοχής. Το αποτέλεσμα; Καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα!
Είναι μία θεραπεία κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ απευθύνεται σε άνδρες (και για το γαμπρό!) και γυναίκες όλων των ηλικιών.

Είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί πριν από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία ομορφιάς ώστε να μεγιστοποιήσει το αποτέλεσμά της.

Ο καθαρισμός αυτός συντελεί στην πλήρη απομάκρυνση του σμήγματος, των βακτηρίων και των τοξινών αποκαθιστώντας τον επιδερμικό φραγμό και αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και αναζωογονημένη.

Μία ακόμη θεραπεία που βοηθάει στη λάμψη της επιδερμίδας είναι το χημικό peeling.

Το χημικό peeling αποτελεί μία διαδικασία στην οποία χρησιμοποιείται ένα διάλυμα οξέος με σκοπό την αφαίρεση των κατεστραμμένων εξωτερικών στρωμάτων του δέρματος.
Είναι ήπιο
 δημοφιλής θεραπεία, καθώς προσφέρει άμεσα ορατά αποτελέσματα.
Το χημικό peeling στοχεύει στην ανάπλαση της επιδερμίδας, μέσω της αφαίρεσης της επιφανειακής στοιβάδας του δέρματος. Η θεραπεία συμβάλλει στη βελτίωση των ρυτίδων, της φωτογήρανσης, των διαταραχών μελάγχρωσης, της χαλάρωσης και της λέπτυνσης του δέρματος.
μαντηλακια ντεμακιγιαζ

Επίσης, είναι αποτελεσματική για τιςπανάδες, τις κηλίδες, τις ευρυαγγείες, και την ελάστωση.

Ταυτόχρονα, το δέρμα διεγείρεται και παράγει περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη, επαναφέροντας έτσι τη λάμψη και τη σφριγηλότητά του. Επιπροσθέτως, το χημικό peeling ενδείκνυται για τη βελτίωση των ουλών, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί είτε εξαιτίας κάποιου τραύματος, είτε λόγω ακμής ή ακόμα και χειρουργικές ουλές.
Ειδικά στις ουλές ακμής το χημικό peeling αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές και αποτελεσματικές θεραπείες βελτιώνοντας κατά πολύ την εικόνα του προσώπου.
Επίσης, συμβάλλει στην αναδιοργάνωση των δομικών στοιχείων και στην αύξηση του κυτταρικού όγκου.
Έτσι αποκαλύπτεται μία νέα, λαμπερή και υγιής επιδερμίδα.

Τέλος, υπάρχει η θεραπεία Dermapen, η οποία είναι πολύ γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή σε όλον τον κόσμο με άμεσα αποτελέσματα!

Με τη νέα τεχνολογία Dermapen μπορούμε να απαλλαγούμε από τα σημάδια του δέρματος, χρησιμοποιώντας το κολλαγόνο που υπάρχει φυσικά στον οργανισμό μας. To Dermapen είναι μία καινοτόμος θεραπεία προσώπου που χρησιμοποιεί μία συσκευή που μοιάζει με στυλό με σκοπό την άμεση διαδερμία.
Αποτελεί τη νέα γενιά στο βελονισμό και το rolling της επιδερμίδας. Οι βελόνες του Dermapen προκαλούν ελεγχόμενους πολλαπλούς μικροτραυματισμούς στην επιδερμίδα καθώς τη διαπερνούν.
Ο οργανισμός αντιλαμβάνεται αυτούς τους μικροτραυματισμούς και ενεργοποιεί τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
Έτσι, επιτυγχάνεται η σύσφιξη της επιδερμίδας, η ανόρθωση του προσώπου και η διόρθωση των ατελειών.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας;

Ενυδατώνει, αναζωογονεί και παράλληλα τονώνει την επιδερμίδα

Αυξάνει την ελαστικότητα και τη λάμψη του δέρματος

Απαλύνει τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές μειώνοντας τις ατέλειες

Αποκαθιστά ουλές από εγκαύματα, δυσχρωμίες και σκούρες κηλίδες

Προσφέρει ήπια λεύκανση δέρματος

Σε ό, τι αφορά τις ιατρικές θεραπείες προσώπου αξίζει να σημειωθούν τα εξής:

Μόλις πριν από λίγα χρόνια, αν θέλατε μια νέα μύτη – μικρότερη, πιο ίσια, πιο λεία – θα μπορούσατε είτε α) να κάνετε ρινοπλαστική είτε β) αυτό είναι. Δεν είχατε άλλες επιλογές!

Όμως, με την άνοδο των ενέσιμων θεραπειών, ήρθε μια offlabel χρήση τους, ικανή να μεταμορφώσει ολόκληρο το προφίλ σας σε λιγότερο από 15 λεπτά:

Η μη χειρουργική επέμβαση μύτης. Το ίδιο ισχύει και για την περιοχή των χειλιών ή των ρινοπαρειών.

Ξεκινήστε τα fillers νωρίτερα παρά αργότερα:

Έτσι, το καλύτερο θα ήταν να προγραμματίσετε το ραντεβού σας από ένα μήνα έως τρεις μήνες νωρίτερα και να μην προβείτε σε κάποιου είδους ενέσιμη θεραπεία εντός δύο εβδομάδων από τη μεγάλη μέρα.
Σε ό, τι αφορά το
μπότοξ και άλλα ενέσιμα μέσα μείωσης των ρυτίδων είναι μια αποτελεσματική, προσωρινή θεραπεία για την ορατή ελαχιστοποίηση των γραμμών του προσώπου.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα μπορεί να χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να εμφανιστούν (και θα θέλετε να αφήσετε λίγο χρόνο για να μειωθεί τυχόν ήπιος μώλωπας ή πρήξιμο), οπότε προγραμματίστε ένα ραντεβού για κάθε τρεις έως έξι μήνες, με την τελευταία σας θεραπεία ομορφιάς πριν από το γάμο έξι έως οκτώ εβδομάδες πριν από τη μεγάλη σας μέρα.
Αυτό δίνει επίσης χρόνο για τροποποιήσεις εάν και όπου χρειάζονται. Αλλά δεν χρειάζεται να έχετε βαθιές ρυτίδες πριν ξεκινήσετε! Σκεφτείτε το ως έναν μαραθώνιο – μια σειρά από μικρές θεραπείες με την πάροδο του χρόνου, οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα πολύ πιο φυσικά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Θεραπείες σώματος

Εξίσου σημαντικό με το πρόσωπο είναι και το σώμα. Γι΄ αυτόν το λόγο βρήκαμε τις ιδανικές θεραπείες για πλήρη αναζωογόνηση και σύσφιξη πριν από την ωραιότερη ημέρα της ζωής σας!

Μία επαναστατική θεραπεία σώματος είναι το Ems Sculpture.

Είναι μία συσκευή που μπορεί να κάψει λίπος και να χτίσει μυς ταυτόχρονα! Μια συνεδρία 20 λεπτών συνδεδεμένη με τη συσκευή Emsculpt είναι σαν να κάνετε 20.000 κοιλιακούς.
Χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητική ενέργεια για να συστέλλει τους μύες με τον τρόπο που θα κάνατε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, με τη διαφορά ότι δεν κάνετε τίποτα περισσότερο από το να ξαπλώνετε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κοιλιά ή στους γλουτούς για να
χαράξει τους μύες και να τους τονίσει, και θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις συνεδρίες για να δείτε τα τελικά αποτελέσματα.

Οι συνεδρίες Emsculpt είναι γρήγορες, 20 λεπτών η καθεμία και μπορούν να διαρκέσουν ένα διάστημα λίγων εβδομάδων.

Σας προτείνουμε να κλείσετε το πρώτο σας ραντεβού τουλάχιστον τρεις μήνες νωρίτερα. Τέλος, μία πολύ σημαντική διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι μέλλουσες νυφούλες είναι η αποτρίχωση με λέιζερ.

Αυτό που προτείνουμε είναι το λέιζερ Αλεξανδρίτη, το οποίο είναι το πιο γρήγορο μηχάνημα αποτρίχωσης, ιδανικό για τις μεγαλύτερες περιοχές του σώματος (στήθος, πλάτη, πόδια κτλ.). Εκπέμπει φως υψηλής ενέργειας μέσω του κρυστάλλου Αλεξανδρίτη. Διαθέτει μεγαλύτερο μήκος κύματος από άλλα μηχανήματα, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε μία ευρεία γκάμα τύπων δέρματος, από ανοιχτόχρωμες μέχρι σκουρόχρωμες επιδερμίδες.

Η αποτρίχωση με λέιζερ λειτουργεί καίγοντας τα τριχοθυλάκια με σκοπό την αποφυγή εμφάνισης της τριχοφυΐας.

Είναι η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν την οριστική λύση στο πρόβλημα της τριχοφυΐας και την απόκτηση λείας επιδερμίδας.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή ήδη μετά την πρώτη συνεδρία. Η ανάπτυξη της τρίχας θα είναι όλο και λιγότερη, λεπτότερη και πιο αδύνατη. Η επιδερμίδα θα γίνει πιο λεία και οι πόροι θα γίνουν λιγότερο ορατοί μετά από κάθε συνεδρία.

Συμπερασματικά, πρέπει να ξεκινήσετε με την προ-νυφική ​​ρουτίνα περιποίησης του προσώπου και παράλληλα του σώματος περίπου 2-3 ​​μήνες τουλάχιστον πριν από το γάμο σας, για να βεβαιωθείτε ότι το πρόσωπό σας είναι καθαρό και το σώμα σας σφριγηλό.

Ακολουθήστε αυτήν τη ρουτίνα περιποίησης για να δείχνετε υπέροχη και εκθαμβωτική τη μεγάλη μέρα!

Στα Κέντρα Αντιγήρανσης & Ιατρικής Αισθητικής Dibeauty θα βρεις τις ιδανικές λύσεις για το πρόσωπο και το σώμα σου!

Εσύ γνωρίζεις τι τύπο δέρματος έχεις; – Οι ιδανικές θεραπείες για κάθε πρόσωπο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Mπαλαγιάζ: Υπάρχει τρόπος να εφαρμοστεί σε κοντά μαλλιά!

HerNewskl

Μάσκαρα: Πότε πρέπει να την πετάξεις; – Δες τα σημάδια

Her News b

Νότοξ: Η νέα τάση στην αντιγήρανση που λατρεύουν οι celebrities

HerNewskl