HerNews.gr
DECORNEWS

Αναβάθμισε το μπαλκόνι σου στην πόλη με αυτά τα απλά βήματα

mpalkoni

Κλεινόν άστυ: Το μέρος όπου ζούμε οι περισσότεροι, σχεδόν όλο τον χρόνο με μικρές αποδράσεις που μας κάνουν να μαζεύουμε εμπειρίες και στιγμές. Πώς μπρούμε να αναβαθμίσουμε κάποια κομμάτια του σπιτιού μας όπως το μπαλκόνι, κάνοντάς το να μας ταξιδεύει και να περνάμε ποιοτικό χρόνο στο σπίτι μας στην πόλη;

Το μπαλκόνι μας είναι το καλοκαιρινό παράθυρο σε νησί. Ή μάλλον κάπως έτσι θα μπορούσε να παρομοιαστεί. Πώς μπορούμε να το αναβαθμίσουμε;

Αυτοκόλλητα πλακάκια βινυλίου

Τα μικρά μπαλκόνια στα αστικά διαμερίσματα δεν φημίζονται για τα όμορφα δάπεδά τους. Ωστόσο, με έναν εύκολο και οικονομικό τρόπο μπορείτε να αναβαθμίσετε την αισθητική του εξωτερικού σας χώρου. Τα αυτοκόλλητα πλακάκια βινυλίου είναι μια εξαιρετική και φθηνή λύση για να δώσετε μια πινελιά χρώματος και χαρακτήρα στο μπαλκόνι σας.

mpalkoni

Καλαμωτή

Σε ποιον δεν αρέσουν τα απλά πράγματα που προσθέτουν λειτουργικότητα και στυλ στους χώρους; Χαρακτηριστικό παράδειγμα: η απλούστατη προσθήκη μιας οικονομικής καλαμωτής μπαλκονιού προσδίδει μια αίσθηση ιδιωτικότητας χωρίς να εμποδίζει τη θέα η να δημιουργεί μια αίσθηση περιορισμού. Παράλληλα «καμουφλάρει» τα κάγκελα στο μπαλκόνι, προσδίδοντας ένα πιο boho στιλ στο περιβάλλον.

mpalkoni

Μπαρ μπαλκονιού

Όταν δεν περισσεύει χώρος για ένα τραπέζι στον μικροσκοπικό υπαίθριο χώρο σας, ένα ράφι που μπορείτε να προσαρτήσετε σε ένα κιγκλίδωμα μπαλκονιού -που συχνά αναφέρεται ως μπαρ μπαλκονιού- είναι μια εξαιρετική λύση. Υπάρχουν πολλές ποικιλίες και είναι απολύτως χρήσιμες όταν έχετε να κάνετε με περιορισμένο χώρο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στηρίξει τρόφιμα και ποτά ή ακόμη και ένα φορητό υπολογιστή, αν επιθυμείτε να εργαστείτε έξω στο μπαλκόνι.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σπίτι: Τα χρώματα που θα σε επηρεάσουν θετικά

Her News b

Πώς να διακοσμήσετε εντυπωσιακά το σπίτι σας με φωτογραφίες σας σε καμβά

HerNews ka

Η κυματιστή οροφή στο Barbouni του Costa Navarino εντυπωσιάζει για την οικολογία της

Her News b