HerNews.gr
Beauty

Ενεργά συστατικά: Αυτά μπορούν ανανεώνουν την επιδερμίδα σας όσο κοιμάστε

Ενεργά συστατικά

Τα ενεργά συστατικά μπορούν να δράσουν ακόμη και τις βραδινές ώρες αρκεί να επιλέξετε τα κατάλληλα ενεργά συστατικά.

Ενεργά συστατικά

Εσείς γνωρίζατε πως όσο κοιμάστε το σώμα σας έχει την ικανότητα να διορθώνει ενδεχόμενες ζημιές που μπορούν να έχουν προκληθεί; Πιο συγκεκριμένα το γαλακτικό οξύ, το Έλαιο Marula, τα ρετινοειδή και το σκουαλένιο μπορούν να κάνουν “θαύματα” στο δέρμα σας.

Μια δοκιμή είναι αρκετή για να σας πείσει!

# Σκουαλένιο

Το σκουαλένιο που είναι γνωστό σε όλους ως και ως squalane, λειτουργεί και ως αντιοξειδωτικό. Ποια είναι στην πραγματικότητα όμως η λειτουργία του;

Αρχικά βελτιώνει την υφή του δέρματος και δρα ως αναπλαστικό. Επιπλέον, επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα της επιδερμίδας και μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα αγαπημένα σας ενεργά συστατικά.

Τέλος, έχει την ικανότητα να περιορίζει τις αρνητικές επιπτώσεις των ρετινοειδών.

# Ρετινοειδή

Τα ρετινοειδή είναι το μοναδικό που μπορεί να πολεμήσει την ακμή και φυσικά τις λεπτές γραμμές. Επίσης, τα ρετινοειδή καλό είναι να χρησιμοποιούνται το βράδυ. Αν επιλέξετε να κάνετε χρήση τέτοιων ενεργών συστατικών, μην ξεχάσετε μετά την εφαρμογή τους τη χρήση του αντηλιακού. Ξεκίνησε να τα χρησιμοποιήσετε για αρχή μια με δύο φορές την ημέρα. Αν δείτε πως είναι ανεκτό στο δέρμα σας, τότε αυξήστε τη συχνότητα εφαρμογής του.

Ενεργά συστατικά

# Έλαιο Marula

Το αγαπημένο μας έλαιο, αν και δεν είναι τόσο διαδεδομένο ακόμη στην Ελλάδα έχει ευεργετικές ικανότητας. Το έλαιο marula είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και ενυδατώνει εις βάθος στην επιδερμίδα. Ιδανικό θα ήταν να μην χρησιμοποιείται τις βραδινές ώρες και φυσικά όχι κάτω απο το μακιγιάζ. 

#Γαλακτικό οξύ

Το γαλακτικό οξύ αποτελεί ένα από τα πιο ήπια άλφα υδροξοξέα και απομακρύνει από το δέρμα τα νεκρά κύτταρα. Ταυτόχρονα, βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος. Μετά το βραδινό σας καθαρισμό,  εφαρμόστε προϊόντα με γαλακτικό οξύ. Μπορεί να εφαρμοστεί και ως απολεπιστικό σε ευαίσθητα δέρματα. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Δείτε τη νέα τάση που υιοθέτησε στο eyeliner

HerNewskl

Κομψά σχέδια νυχιών για το επόμενο μανικιούρ σας

Her News

Selena Gomez: Υιοθέτησε το naked shimmer μανικιούρ!

HerNewskl