HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Φαίη Μαυραγάνη: Όλα όσα είπε στην τελευταία της εκπομπή & το νέο “ραντεβού”

Τίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα για τη δημοσιογράφο – παρουσιάστρια Φαίη Μαυραγάνη και την εκπομπή «Τώρα ότι συμβαίνει» στο Open. Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το κανάλι μετά από 9 ολόκληρα χρόνια. Ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο «κάπου αλλού», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Το «κάπου αλλού» είναι φυσικά το κανάλι του Αμαρουσίου, ο ΑΝΤ1. Με τον οποίο έχει ήδη κλείσει για το πρωινό του Σαββατοκύριακου. Κάτι που ξέρει να κάνει καλά και πετυχημένα. 

«Ένας κύκλος εννέα χρόνων, εννέα χρόνια ενός τηλεοπτικού αγώνα, ο οποίος ξεκίνησε το 2013 στο τότε Epsilon, συνεχίστηκε στο Open μέχρι σήμερα. Ένας αγώνας με χαρές, με λύπες, με τρικλοποδιές, με συγκινήσεις, με ευχάριστα πράγματα, με διακρίσεις.

Αυτός ο αγώνας τελειώνει σήμερα εδώ, θα συνεχιστεί κάπου αλλού τον Σεπτέμβριο και εύχομαι να είστε κοντά μας και όλοι εσείς», είπε αρχικά η Φαίη Μαυραγάνη. Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια.

Κλείνοντας την εκπομπή, η Φαίη Μαυραγάνη ανέφερε: «Ραντεβού τον Σεπτέμβριο κάπου άλλου. Καλό καλοκαίρι σε όλους».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρεμιέρα «Χαμογέλα και Πάλι»: Όσα δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη της εκπομπής

Her News

Κλέλια Ανδριολάτου: Ο τραυματισμός που την ταλαιπωρεί και το Maestro

Her News

Αλέξης Κούγιας: «Κυκλοφορώ μόνος μου χωρίς μπράβους, με αγαπάει ο κόσμος»

HerNews ka