HerNews.gr
Ελλάδα

Φρίκη από τις αποκαλύψεις για τον σάτυρο αστυνομικό: Οδήγησε την 14χρονη σε απομονωμένη τοποθεσία και τη βίασε

Τα στοιχεία της δικογραφίας και η κατάθεση της ανήλικης κοπέλας που πέρασε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του βιαστή αστυνομικού προκαλούν αποτροπιασμό.

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από τις εξελίξεις με την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 14χρονης κοπέλας στη Λέσβο.

αστυνομια

Τα στοιχεία της δικογραφίας και η κατάθεση της ανήλικης κοπέλας που πέρασε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του βιαστή αστυνομικού προκαλούν αποτροπιασμό.

Σοκ από τις αποκαλύψεις

«Από τον Ιανουάριο του 2022 και έπειτα ο Μ.Ε. άρχισε να θωπεύει την … στο μηρό, μέσω στο αυτοκίνητό του, τόσο κατά τη διαδρομή από τον χώρο των προπονήσεων προς την οικία της, όσο και σε δασώδη ερημική τοποθεσία, ενώ φρόντιζε να κρατάει τελευταία την ανωτέρω ανήλικη στο αυτοκίνητό του» αναφέρεται στη δικογραφία.

Όπως τονίζεται, «από τον Φεβρουάριο, θώπευε σχεδόν μετά από κάθε προπόνηση, δηλαδή τρεις φορές την εβδομάδα το χειμώνα και τέσσερεις φορές την εβδομάδα το καλοκαίρι την … στο στήθος και στα γεννητικά όργανα, κατέβαζε το παντελόνι του, έβγαζε το δικό του γεννητικό όργανο και ζητούσε από την … να το αγγίζει μέχρι αυτός να ολοκληρώσει. Ήταν δε, πάντα πρόστυχος σε αυτά που της έλεγε, όπως για παράδειγμα ‘θέλω να σε γ@μ@σ@’».

Στη συνέχεια στη δικογραφία αναφέρεται πως «τους τελευταίους δύο μήνες ο … είχε ζητήσει από την… επανειλημμένα τέσσερις ή πέντε φορές, με την τελευταία εξ αυτών να είναι την Πέμπτη 21/7/2022, να προβεί σε στοματικό έρωτα εντός τους αυτοκινήτου του.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Λιανός: Έγινε για τέταρτη φορά πατέρας!

Her News

Χριστούγεννα στη θάλασσα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Η οικογενειακή φωτογραφία

HerNews ka

Στεφανία Τζαφέρη: Θύμα ξυλοδαρμού η food blogger -Σοκάρει το αισχρό μήνυμα που της έστειλε άγνωστος

Her News