HerNews.gr
CELEBRITIES

Ο Τζόνι Ντεπ έγινε ζωγράφος και πούλησε τους πίνακές του

Ντεπ

Παράλληλα με την το επάγγελμα του ως ηθοποιός, ο Τζόνι Ντεπ δημιουργεί με την ιδιότητα του και ως ζωγράφος.

Ο 59χρονος ηθοποιός, όσο ετοιμάζει τη νέα του ταινία, Jeanne du Barry, στην οποία θα υποδυθεί τον Λουδοβίκο XV, κυκλοφόρησε μία σειρά από έργα, ως ζωγράφος στο Castle Fine Art στη Μεγάλη Βρετανία.

Οι πίνακες του Τζόνι Ντεπ αποτυπώνουν 4 ανθρώπους που έχουν εμπνεύσει τον σταρ στη ζωή του και αυτοί είναι o Keith Richards, ο Al Pacino, ο Bob Dylan και η Elizabeth Taylor.

«Η αναμονή τελείωσε! Με χαρά ανακοινώνουμε ότι η τελευταία προσθήκη στο Castle Fine Art είναι ο καταξιωμένος ηθοποιός, μουσικός και καλλιτέχνης Τζόνι Ντεπ.

Ντεπ

Αυτή η συναρπαστική συλλογή με τίτλο ‘Friends & Heroes’ (‘Φίλοι & Ήρωες’) είναι μία διαθήκη για αυτούς που γνωρίζει καλά και για άλλους που τον ενέπνευσαν ως άνθρωπο», έγραψε το Castle Fine Art.

Μέσα σε μόλις λίγες ώρες από την έναρξη της πώλησης, πουλήθηκαν και οι 780 εικόνες που διατέθηκαν, με τις κορνιζαρισμένες να πωλούνται για 3.950 λίρες (4.714 ευρώ), ενώ οι 4 βασικοί πίνακες πωλήθηκαν για 14.950 λίρες (17.842 ευρώ) ο καθένας. Στο σύνολο, τα έργα του ηθοποιού συγκέντρωσαν περί τις 3 εκατομμύρια λίρες (περί τα 3,58 εκατομμύρια ευρώ).

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Κάβουρα για DWTS”: “Δεν πέρασα καλά, δεν με συμπαθούσαν οι άνθρωποι”

HerNewskl

Ο Σάκης Τανιμανίδης μοιράζεται τις τρυφερές στιγμές με τις κόρες του

HerNewskl

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Δε σε νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης αλλά χάρη σε αυτά κατάφερες να εξελιχθείς”

HerNewskl