HerNews.gr
Beauty

Beyonce: Με νέο κούρεμα για το λανσάρισμα του νέου της δίσκου

Η Beyonce έκανε την απόλυτη αλλαγή αποχωριζόμενη τα μακριά μαλλιά της υιοθετώντας το πιο iconic καρέ.

Beyoncé

Η αλήθεια είναι ότι δε ξέρουμε κατά πόσο είναι περούκα ή όχι, αφού η διάσημη σταρ μας έχει συνηθίσει σε τέτοια looks με περούκες, κάθε φορά που θέλει να ανακοινώσει ή να προωθήσει κάτι.

Έτσι, και τώρα, η Beyonce αποχωρίστηκε τα πολύ μακριά καστανά μαλλιά της με τις ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας, τα οποία αποτελούν σήμα κατατεθέν της και υιοθέτησε ένα πολύ εντυπωσιακό bob με αφέλειες. Το σίγουρο είναι πως κάθε φορά που η Beyonce υιοθετεί κάτι καινούριο, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα γίνεται trend και πολλές γυναίκες το υιοθετούν για το προσεχές διάστημα. Είναι μια γυναίκα με μεγάλη επιρροή και αυτό είναι φανερό σε κάθε της δημόσια εμφάνιση.

Το bob που υιοθέτησε η Beyonce ονομάζεται wispy bob και αντλεί την επιρροή του από την Anna Wintour. Εάν επιλέξετε το εν λόγω look, πρέπει να ξέρετε πως θα φτάνει μέχρι το πηγούνι σας, οι άκρες θα σας είναι όλες γυρισμένες προς τα μέσα, αγκαλιάζοντας περιμετρικά το πρόσωπά σας, χαρίζοντας, έτσι, ένα πολύ ιδιαίτερο, κομψό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Δείτε τώρα τη Beyonce με το wispy bob της

Beyonce: Με νέο κούρεμα για το λανσάρισμα του νέου της δίσκου
twitter.com

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Συμβουλές για σκασμένα χείλη

Her News

Julia Roberts: Έδωσε την πιο chic πρόταση για νυφικό μακιγιάζ

HerNewskl

Ariana Grande: Τόλμησε το avant-garde undo και θέλουμε αμέσως να το αντιγράψουμε!

HerNewskl