HerNews.gr
Ελλάδα

Ρέθυμνο: Το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη Γεωργία ενώ ο δολοφόνος ψάχνει για άλλοθι

Ρέθυμνο: Άλλοθι για το άγρια έγκλημα με θύμα την 56χρονη σύζυγό του αναζητά ο γυναικοκτόνος του Ρεθύμνου. Tην ώρα που οικογένεια, συγγενείς και φίλοι ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη Γεωργία.

Η τελευταία πράξη του δράματος θα εκτυλιχθεί στο Άνω Μαλάκι Ρεθύμνου. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 12 από τον Ιερό Ναό του Αγίου Πνεύματος.

αστυνομια

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Vradini.gr, ο δολοφόνος που απολογείται την Πέμπτη, αναμένεται να ζητήσει τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης από τον ανακριτή Ρεθύμνου.

Ο δικηγόρος, Νικόλαος Κοτζαμπασάκης, που ανέλαβε την υπεράσπιση του κατηγορούμενου, αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ζητήσει από την ανακριτή το διορισμό πραγματογνώμονα, ο οποίος θα εξετάσει τον εντολέα του και θα γνωματεύσει για την κατάσταση της ψυχικής του υγείας.

Ο κατηγορούμενος, που διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοκατοχή, κατά την απολογία του την Πέμπτη ενώπιον του ανακριτή, αναμένεται να ισχυριστεί ότι δέχθηκε πρώτος φραστική επίθεση από τη σύζυγό του, η οποία του πέταξε, όπως υποστηρίζει και ένα πιάτο.

Εκείνος τότε θόλωσε, όπως ισχυρίζεται και έγινε το κακό. «Θόλωσα. Δεν ξέρω τι έκανα» αναμένεται να επαναλάβει και στον ανακριτή.

Επιπλέον, αναμένεται να ισχυριστεί ότι μετά τον γάμο του παιδιού τους, εκείνη έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε μετά από 16 ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα μέχρι την Πρωτοχρονιά

Her News

Η δήλωση του Πρωθυπουργού για τον θάνατο του Τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: «Γράφεται σε ανθρώπινο επίπεδο ο επίλογος του κεφαλαίου που έκλεισε το ’74»

HerNews ka

«Σαφάρι» ελέγχων σε πλοία, αεροδρόμια και μέσα σταθερής τροχιάς με εντολή Κυριάκου Μητσοτάκη

HerNews ka