HerNews.gr
Ελλάδα

Ζάκυνθος: Την κατέσφαξε με μανία, την άφησε αιμόφυρτη στο μπαλκόνι και πήγε για… δουλειά – Στον εισαγγελέα ο συζυγοκτόνος

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ζάκυνθο από τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε την Κυριακή, με θύμα 41χρονη στο χωριό Τσιλιβί.

Σήμερα το πρωί της Τρίτης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου ο 51χρονος αλλοδαπός. O οποίος το βράδυ της Κυριακής μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 41χρονη σύζυγό του.

Ο 51χρονος, που συνελήφθη, ξυλοκόπησε και στη συνέχεια έσφαξε με ένα κουζινομάχαιρο τη 41χρονη γυναίκα, με την οποία είχαν τρία παιδιά, ηλικίας 20, 14 και 8 ετών, το βράδυ της Κυριακής.

αστυνομια

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο μετά από τηλεφώνημα γειτόνων για ενδοοικογενειακό επεισόδιο, βρήκαν τη γυναίκα αιμόφυρτη και σοβαρά τραυματισμένη. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο, αλλά η άτυχη γυναίκα κατέληξε λίγα λεπτά αφότου έφτασε στο νοσοκομείο. Έφερε μώλωπες και εκδορές, καθώς και τραύματα στον λαιμό και τον θώρακα από το μαχαίρι.

Στράβωσε το μαχαίρι από τη μανία των χτυπημάτων

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Mega, την χτυπούσε με τέτοια μανία, που στράβωσε η λάμα του μαχαιριού!

Το άγριο έγκλημα που έγινε στο χωριό Τσιλιβί έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Ζακύνθου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα έφερε χτυπήματα από μαχαίρι στα πλευρά και στο πρόσωπο, ενώ είχε δεχθεί γροθιές και κλωτσιές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα Ζακύνθου, αναμένεται το Χαμόγελο του Παιδιού να αναλάβει τα δύο ανήλικα παιδιά της άτυχης 41χρονης. Πρόκειται για ένα κορίτσι 8 ετών και ένα αγόρι 14 ετών, ενώ το τρίτο παιδί είναι ενήλικο, 20 ετών, και μένει μόνιμα στην Καλαμάτα.

Ο δράστης συνελήφθη 12 ώρες μετά τη δολοφονία της 41χρονης, στην οικοδομή όπου εργαζόταν, στο χωριό Κερί.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κρήτη: Η 82χρονη Πρασκιώ αρραβωνιάστηκε τον 41χρονο Κωστή – ΒΙΝΤΕΟ

HerNews ka

Ανοικτοί οι θερμαινόμενοι χώροι για τους άστεγους σε Αθήνα & Πειραιά

Her News

Αυτή είναι η μητέρα που πέταξε στο φράγμα του Αλιάκμονα το 11 μηνών μωρό της – Είχε νοσηλευτεί 10 φορές σε ψυχιατρική κλινική

Her News