HerNews.gr
Beauty

Brigitte Bardot: Το look της κατακλύζει το TikTok σήμερα

Οι λέξεις σαγήνη, ομορφιά και θηλυκότητα είναι συνώνυμες με ένα όνομα και δεν είναι άλλο από αυτό της Brigitte Bardot. Το χαρακτηριστικό στυλ των μαλλιών που έχουν ταυτιστεί επίσης με της συγκεκριμένη γυναίκα είναι αυτά που έχουν πλούσιο όγκο και αφέλειες.

 

 

Καθώς λοιπόν οι τάσεις των προηγούμενων δεκαετιών επιστρέφουν, έτσι δεν άργησε να επιστρέψει και το αγαπημένο look της Brigitte Bardot, της διάσημης Γαλλίδας ηθοποιού.  

Το TikTok είναι πλέον η νούμερο ένα πλατφόρμα που εκατομμύρια κόσμος της επισκέπτεται καθημερινά και ό,τι προβάλλεται σε αυτή δεν αργεί να γίνει τάση. Πρόσφατα, λοιπόν, είδαμε την γνωστή TikToker Shay Sullivan μέσα από ένα βίντεο της, να υιοθετεί το νέο α λα Βrigitte Bardot look το οποίο δεν άργησε να γίνει viral.  

Φυσικά εσείς όπως και η Shay Sullivar μπορείτε να κάνετε μια πιο σύγχρονη εκδοχή από αυτή των ’60s, δημιουργώντας περισσότερα layers. Θυμάστε τη Rachel Green της σειράς Friends; Κάπως έτσι!  

Αυτό που θα έχετε να κάνετε είναι στο επόμενο ραντεβού με τον κομμωτή σας, να δημιουργήσετε τις χαρακτηριστικές αφέλειες και μετά να δίνεται όγκο στα υπόλοιπα μαλλιά σας. Άλλοτε μπορείτε να τα έχετε κάτω και να κάνετε κάποια εξωτερικά γυρίσματα στις άκρες σας και άλλοτε να δίνετε όγκο ενώ τα πιάνετε μισά – μισά ή όλα ψηλό ή χαμηλό κότσο!   

Μην διστάσετε να συνδυάσετε το συγκεκριμένο χτένισμα με το flipped hair look για ένα άκρως φρέσκο αποτέλεσμα!  

Extra tip, μπορείτε να βάλετε μια κορδέλα στο σημείο που χωρίζονται οι αφέλειες και ξεκινάει όγκος.  

Νεότερα Άρθρα

Honey Lips: H τάση που θυμίζει lipgloss με τον πιο girly τρόπο!

HerNewskl

H FOREO αποκαλύπτει τις πιο εντυπωσιακές τάσεις ομορφιάς που θα επηρεάσουν τον τομέα της ομορφιάς!

HerNewskl

Make up tips: Πως θα πετύχω το πιο λαμπερό μακιγιάζ;

Her News