HerNews.gr
Beauty

Beyonce: Έβαψε τα μαλλιά της για χάρη του νέου της δίσκου

H Beyonce πειραματίζεται με το μαλλί της και με την εμφάνισή της για τις ανάγκες του νέου της δίσκου “Renaissance”.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζει κάποιο καινούριο μαλλί για τις ανάγκες του καινούριου της άλμπουμ. Πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει μια νέα φωτογράφηση που είχε κάνει για τις ανάγκες του δίσκου της, με ένα εντελώς καινούριο μαλλί, ένα εναλλακτικό -θα λέγαμε- καρέ.

Το νέο της χρώμα στα μαλλιά συνδυάζεται τέλεια με τον τίτλο του δίσκου της. Το άλμπουμ της ονομάζεται “Αναγέννηση” και κάπως έτσι μοιάζουν τα μαλλιά της. Όλο το αποτέλεσμα του δίσκου της είναι άκρως εντυπωσιακό και καλαίσθητο και οι φωτογραφήσεις της και τα videoclips της έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και μας έχουν κάνει να την παρατηρούμε και να τη θαυμάζουμε ακόμα περισσότερο. Μπορεί να μην θαυμάζετε τη μουσική της, αλλά η σκληρή δουλειά της για το νέο της δίσκο δε κρύβεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το εξώφυλλο του δίσκου της, όπου η Beyonce κάθεται πάνω σε ένα ψηφιακό άλογο με πολύ μακριά, σγουρά μαλλιά και φοράει ένα πολύ μικρό μαγιό με κρυστάλλους.

pinterest.com

Ποια αλλαγή παρουσίασε τώρα η Beyonce στα μαλλιά της;

Η Beyonce λατρεύει να αλλάζει τα μαλλιά της, ενώ προτιμά κυρίως τις περούκες, όπου τις επιτρέπουν να πειραματίζεται ακόμα περισσότερο με το μαλλί της. Η αλλαγή που έκανε τώρα, ωστόσο, είναι πάνω στα φυσικά της μαλλιά με τη διάσημη κομμώτρια του Holllywood, Rita Hazan, να έχει επιμεληθεί την αλλαγή. Το νέο αποτέλεσμα βασίζεται στο ήδη υπάρχον χρώμα των μαλλιών της, ωστόσο είναι πολύ πιο ανοιχτό και φωτεινό και σίγουρα τα μαλλιά της φαίνονται πολύ πιο πλούσια και δυνατά.

“Οι νέες της μουσικές είναι έντονες και ήθελα το νέο της χρώμα στα μαλλιά να είναι πιο ανοιχτό και πιο λαμπερό για να ταιριάζει με την ατμόσφαιρα τους” λέει η Rita Hazan. Το νέο αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και καλαίσθητο σαν να έχει βγει από κάποιον πίνακα του Botticelli. Σίγουρα, αυτό που ήθελαν, το πέτυχαν! Η Beyonce είναι σα να βγήκε από κάποιο πίνακα της Αναγέννησης.

Beyonce: Έβαψε τα μαλλιά της για χάρη του νέου της δίσκου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Emma Stone: Aποχωρίστηκε το ginger χρώμα στα μαλλιά της για χάρη του Γιώργου Λάνθιμου

HerNewskl

Pearl Manicure + Bubble Manicure: Τα manicures που θυμίζουν καλοκαίρι

HerNewskl

Serum: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον ορό

Her News