HerNews.gr
Beauty

Κυτταρίτιδα: Αντιμετώπισε την αποτελεσματικά με ραδιοσυχνότητες RF

Τι είναι η θεραπεία RF σώματος;

Η μέθοδος με ραδιοσυχνότητες RF είναι η πλέον πιο σύγχρονηανώδυνη και μη επεμβατική θεραπεία που δρα άμεσα κατά της κυτταρίτιδας και βοηθάει ταυτόχρονα στη λιποδιάλυση και τη δημιουργία ενός λαμπερού, σφιχτού και όμορφα τονισμένου σώματος.
Αποτελεί μία επαναστατική μέθοδο την οποία προτιμούν οι περισσότεροι ειδικοί στον τομέα της αισθητικής, καθώς χρησιμοποιούνται διαφορετικά ‘’μηχανήματα’’ ραδιοσυχνοτήτων και νέες τεχνολογίες.
Επιπλέον είναι
γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδος και είναι η απάντηση κυρίως σε όσους έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο και χρήματα σε άσκοπες θεραπείες σώματος που δεδίνουν  μόνιμη λύση.

Η θεραπεία RF λειτουργεί κατά της κυτταρίτιδας;

Φυσικά! Δίνει λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο απασχολεί μεγάλο ποσοστό ανθρώπων και κυρίως γυναικών, καθώς καταπολεμούν την κυτταρίτιδα και την εξαφανίζουν άμεσα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα συγκριτικά με άλλες μεθόδους καταπολέμησης της κυτταρίτιδας;

Η διαφορά με άλλες παρόμοιες θεραπείες ή laser είναι ότι δεχρησιμοποιείται μηχάνημα αλλά ένα είδος ενέργειας που διοχετεύει στο σώμα θερμότητα, η οποία ξεπερνά τους 100 βαθμούς με ασφαλή, φυσικά, τρόπο.
Η ραδιοσυχνότητα βοηθάει το δέρμα να φαίνεται νεότερο αφού θερμαίνει τα βαθιά στρώματά του τα οποία είναι πλούσια σε κολλαγόνο.
Η θερμότητα συμβάλλειστην ενεργοποίηση του υπάρχοντος κολλαγόνου και διεγείρει το σχηματισμό νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι, βελτιώνεται ηκυκλοφορία του αίματος και συρρικνώνονται τα λιποκύτταρα.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της χαλάρωσης, την τόνωση, την ανανέωση, και τη λείανση του δέρματος.

Ποιες είναι οι  συνήθεις περιοχές όπου εφαρμόζεται η θεραπεία RF; 

Κοιλιά
Γοφοί
Μηροί
Χέρια
Γλουτοί
Πρόσωπο
Χρησιμοποιείται και για τη μείωση του τοπικού πάχους

Πιο αναλυτικά:

Οι περιοχές όπου μπορούν να αντιμετωπιστούν είναι το πρόσωπο στην περιοχή πάνω από τα χείλη (οι λεγόμενες γραμμές καπνιστών), οι έντονες γραμμές και η χαλάρωση γύρω αλλά και κάτω από τα μάτια, η κοιλιά μετά από μια εγκυμοσύνηκαι τα μπράτσα λόγω χαλάρωσης του δέρματος, κυρίως στην περιοχή του τρικέφαλου.
Α
κόμα ιδιαίτερα δημοφιλής είναι η μέθοδος αυτή στις περιοχές των μηρών και των γλουτών εξαιτίας της ηλικίας ή της απότομης αλλαγής βάρους (λήψη απώλεια), ακόμα και της υπερβολικής έκθεσης του δέρματος στον ήλιο χωρίς προστασία. Αποτέλεσμα της θεραπείας; Σμίλευση του χαλαρωμένου δέρματος.

Πώς λειτουργεί η συγκεκριμένη θεραπεία;

Η διαδικασία αυτής της ραδιοσυχνότητας είναι σύντομη και έχειδιάρκεια κατά μέσο όρο 1 ώρα. Ο ειδικός θα τοποθετήσει μία μηχανή RF στις περιοχές όπου επιθυμούμε να διορθώσουμε. Η RF προτιμάται ιδιαίτερα και θεωρείται καινοτόμος μέθοδος διότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες περιοχές την ίδια στιγμή.

Η θεραπεία RF είναι κατάλληλη για τα σημάδια του δέρματος;

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν σημάδια που μπορεί να είναι, είτε γενετικά είτε να έχουν προκληθεί από διάφορες περιπτώσεις. Ωστόσο μπορούν πλέον να καταπολεμηθούν χωρίς χειρουργική παρέμβαση, αυξάνοντας το κολλαγόνο σε εκείνη την περιοχή,ώστε να αναπλάσει νέο και υγειές δέρμα.

Πόσες επισκέψεις θα χρειαστούν μέχρι να φανούν τα αποτελέσματα;

Όπως και σε κάθε άλλη μέθοδο έτσι και σε αυτήν οι ειδικοί θα κρίνουν πόσες επισκέψεις θα χρειαστούν ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σώμα μας και με την περιοχή όπου θέλουμε να διορθώσουμε.

Άρα, πόσες συνεδρίες θα χρειαστούμε;

Συνήθως ο μέσος όρος των ασθενών χρειάζεται 3έως 6 επισκέψεις μέσα σε λίγες εβδομάδες. Όμως ήδη από την πρώτη στιγμή θα μπορούμε να δούμε άμεσα αποτελέσματα, όπως την τόνωση και τη σύσφιξη του δέρματος.

Αυτό δε θα πρέπει να μας εφησυχάσει αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε κανονικά τις υπόλοιπες προγραμματισμένες επισκέψεις που μας επέδειξαν  οι ειδήμονες.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Για τους περισσότερους ασθενείς η μέθοδος αυτή δεν είναι επίπονη, ούτε δημιουργεί παρενέργειες. Παρόλα αυτά όμως μετά τη θεραπεία μπορεί να αισθανθούμε θερμότητα σε ορισμένες περιοχές. Αυτό είναι απόλυτα φυσικό και διαρκεί για λίγες μόνον ώρες μετά τη συνεδρία.

Μπορώ να συνδυάσω τη θεραπεία RF με άλλες θεραπείες;

Η θεραπεία αυτή μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική όταν συνδυάζεται και με άλλες μεθόδους όπως την κρυολιπόλυση, το λεμφικό μασάζ Cavitation και άλλες παρόμοιες θεραπείες.

Στα Κέντρα Αντιγήρανσης & Ιατρικής Αισθητικής Dibeauty θα βρεις τις ιδανικές λύσεις για το πρόσωπο και το σώμα σου!

Ενυδατική κρέμα: Μάθε γιατί είναι τόσο σημαντική για το δέρμα σου

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Korean Blush Nails: 5 ιδέες για να υιοθετήσετε τη μεγάλη μινιμαλιστική τάση!

HerNewskl

Η μαγεία των αρωμάτων: Γυναικεία αρώματα που προσελκύουν τους άντρες

HerNews ka

Αποκτήστε υγιή και όμορφα νύχια: Οδηγός για την αντιμετώπιση των παρανυχιδών

HerNews ka