HerNews.gr
Beauty

Χτένισμα: 4 τρόποι για να “κρύψετε” τα άλουστα μαλλιά!

άλουστα μαλλιά

Ψάχνετε κι εσείς το ιδανικό χτένισμα για να κρύψει τα άλουστα μαλλιά σας; Σας έχουμε την λύση!

Πόσες φορές γυρνάμε αργά από την δουλειά και το μόνο που θέλουμε είναι ένας καλός ύπνος; Πόσες μέρες η κούραση μας καταβάλλει και ένα γρήγορο ντουζ είναι η εύκολη λύση για να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο κρεβάτι μας;

Και πόσα άλλα πρωινά ξυπνάμε αργοπορημένες και προσπαθούμε να ετοιμάσουμε ένα γρήγορο χτένισμα για να φτάσουμε εγκαίρως στο γραφείο;

Είναι αυτές οι στιγμές που τα μαλλιά μας είναι η μεγάλη μας ταλαιπωρία και προσπαθούμε να ‘σώσουμε’ την κατάσταση, αφού το λούσιμο δεν χωράει εκείνη την στιγμή στο φορτωμένο πρόγραμμά μας.

Αν έχετε αντιμετωπίσει κι εσείς τέτοιες μέρες στην ζωή σας, τότε ξέρετε πολύ καλά πόσο ενοχλητικά μπορούν να γίνουν τα μαλλιά, ειδικά όταν λαδώνουν και δεν συμμορφώνονται στο γρήγορο χτένισμα που προσπαθούμε να πετύχουμε!

Φυσικά πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει και το χτένισμα που θα επιλέξουμε!

Υπάρχουν άπειρες επιλογές για το τέλειο hairstyle. Όμως, μερικά χτενίσματα δεν είναι μόνο στιλάτα, αλλά κρύβουν τις όποιες ατέλειες των μαλλιών μας και χαρίζουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο αγαπημένα μας DIY χτενίσματα, που είναι εύκολα, γρήγορα και σίγουρα θα βοηθήσουν να τελειοποιήσουμε την εικόνα μας, όταν τα μαλλιά μας είναι άλουστα.

#1 Μαντήλι στα μαλλιά

Τα μαντήλια είναι ένα αγαπημένο και κάπως παρεξηγημένο αξεσουάρ. Πολλοί τα έχουν συνδέσει στο μυαλό τους με πιο chic και εκκεντρικά χτενίσματα των περασμένων δεκαετιών, όμως τα μαντήλια είναι ένα εξίσου εύχρηστο και casual αξεσουάρ, όπως και πολλά άλλα. Με απεριόριστες επιλογές σε σχέδια και χρώματα, μπορείτε να τα συνδυάσετε με όλα σας τα ρούχα και τα στιλ, είτε πρόκειται για πρωινή, είτε γα βραδινή εμφάνιση. Επιπλέον, τα μαντήλια προσφέρουν την τέλεια ‘κάλυψη’ στο πάνω μέρος του κεφαλιού, ακριβώς στο σημείο όπου τα μαλλιά λαδώνουν και θέλουμε να τα ‘κρύψουμε’.

Αν δεν έχετε στην ντουλάπα σας αυτό το εκπληκτικό και τόσο πρακτικό αξεσουάρ, σίγουρα ήρθε η ώρα να το αποκτήσετε!

χτένισμα-vasal

#2 Messy hair πιασμένα σε κοτσίδα

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να πιάνουμε τα μαλλιά μας όταν αυτά δεν συμμορφώνονται, είναι η κοτσίδα. Είτε πρόκειται για χαμηλό κότσο στο λαιμό, είτε για ένα ψηλό ponytail, τα μαλλιά σας θα δείχνουν ταυτόχρονα chic και casual, ο συνδυασμός που όλοι επιδιώκουμε να πετύχουμε.

Tip : Για μια πιο ξεχωριστή πινελιά σε ένα κατά τα άλλα κλασικό χτένισμα, μπορείτε να ‘χαλάσετε’ λίγο την κοτσίδα, κάνοντάς την πιο χαλαρή και αφήνοντας μικρές τουφίτσες να πετάνε, σε ένα επιμελώς ατημέλητο look. Έτσι, όχι μόνο θα μοιάζετε σαν να έχετε μόλις βγει από το ντουζ, αλλά και θα ακολουθείτε ένα από τα πιο αγαπημένα trends των τελευταίων χρόνων, το messy hair!

χτενίσματα-vasal
Πηγή : https://www.hairs.london/

#3 Casual χτένισμα braids

Ίσως το πιο αγαπημένο μας χτένισμα από τότε που ήμασταν παιδιά. Οι πλεξούδες είναι το πιο απλό και γρήγορο look και απογειώνει κάθε εμφάνιση, χαρίζοντας μια έξτρα πινελιά στιλ!

χτένισμα-vasal
Πηγή:popsugar.com

Είτε επιλέξετε να κάνετε μια πλεξούδα όλα τα μαλλιά, είτε δύο κοτσίδες στα πλάγια, είτε πολλά μικρά πλεξουδάκια, το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Αυτό το hairstyle έχει την ιδιότητα να μαγνητίζει τα βλέμματα, καθώς φαίνεται δύσκολο και χρονοβόρο, ενώ στην πραγματικότητα χρειάζεται μόνο μερικά λεπτά για να το κάνετε μόνες σας στο σπίτι!

Επιπλέον, αν έχετε βαρεθεί την κλασική πλεξούδα, μπορείτε να δοκιμάσετε μια κοτσίδα σε στιλ ψαροκόκκαλο, ένα από τα πιο hot trends που έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα τελευταία χρόνια!

χτένισμα-vasal
Πηγή: queen.gr

Σε όλους μας έχει συμβεί να μην προλάβουμε να δώσουμε στα μαλλιά μας την περιποίηση που χρειάζονται. Και δεν υπάρχει λόγος να αισθανόμαστε άσχημα για αυτό!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα κάνουμε να δείχνουν φρέσκα και λαμπερά στη στιγμή, καθώς επίσης και πολλές επιλογές για χτενίσματα που θα τα αναδείξουν. Επομένως δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσεις αυτό το ζήτημα. Απλά έχετε στο μυαλό σας τα παραπάνω χτενίσματα και η λύση θα είναι εκεί!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Περί αιδίου και υδάτων: Τι αρέσει στους άντρες

Her News b

Herringbone Highlights: Τα κατάλληλα highlights για γυναίκες με γκρίζα μαλλιά

HerNewskl

Ελεονώρα Μελέτη: Το καρέ κούρεμα για όλα τα it girls!

HerNewskl