HerNews.gr
Διασκέδαση

Hug me: Το All-day bar στη Νάξο είναι βγαλμένο από παραμύθι

Στο ωραιότερο σημείο της χώρας, ξεχωρίζει ένα μαγαζί βγαλμένο από παραμύθι. Μια αγκαλιά από γεύσεις, αρώματα και χαμόγελα… Ονομάζεται Hug me και είναι το νέο All-day bar που αξίζει να επισκεφθείς στη Νάξο.

Μέσα στην ανεμελιά του καλοκαιριού, στο Hug me θα γευτείς το ωραιότερο brunch του νησιού, τα πιο ξεχωριστά cocktails, pizza και pancakes που σαν αυτά δεν έχεις ξαναφάει!

Το χαμόγελο του προσωπικού και η ποιότητά της εξυπηρέτησης θα σε ενθουσιάσει.

Το Hug me ξεχωρίζει για τη διακόσμηση του, minimal και προσεγμένη σε κυκλαδίτικο στυλ και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς στο να ανεβάσεις κάποια γωνιά του μαγαζιού στο Instagram!

Άλλωστε, έχει γίνει πόλος έλξης για τους Insta-lovers και χάρη στο ξεχωριστό design του, έχει μπει ήδη στη λίστα των must see στην Νάξο.

Το Hug me είναι ο No1 καλοκαιρινός προορισμός για το φετινό καλοκαίρι! 

Ως coffee lovers, σου υπογράφουμε ότι στο Hug me θα πιεις τον ωραιότερο καφέ του νησιού, και όχι μόνο…

Το ολοκαίνουριο All-day bar μας υποδέχεται από το πρωί για καφέ και brunch, μέχρι αργά το βράδυ για ποτό και cocktails! Τα γευστικά πιάτα του θα σε κάνουν να το επιλέγεις ξανά και ξανά!

Ένας υπέροχος προορισμός για να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις, να… χορτάσεις καλοκαίρι! Αγκαλιά με αυτούς που σε συντροφεύουν στις διακοπές σου…

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Panik Records

HerNews ka

Απολαυστικό opening party υψηλής ζαχαροπλαστικής με στέβια, για την patisserie Slim Bites, στην Γλυφάδα!

Her News

Δήμος Αναστασιάδης: Κυκλοφόρησε νέο τραγούδι και music video με τίτλο «Δρόμο Επικίνδυνο»

HerNews ka