HerNews.gr
Beauty

RF προσώπου: Μάθε τα πάντα για τις ραδιοσυχνότητες

Ο οργανισμός μας για να διατηρήσει ένα ωραίο και σφριγηλό πρόσωπο χρειάζεται κολλαγόνο και ελαστίνη. Όμως αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι από την ηλικία των 25 ετώνχάνουμε μεταξύ 1 και 2% του φυσικού μας κολλαγόνου κάθε χρόνο.

Αυτό είναι αποτέλεσμα της σταδιακής επιβράδυνσης των διεργασιών του σώματος. Έτσι  εξασθενεί και καταρρέει. Για να γίνει πιο κατανοητό, τα κύτταρα στην επιφάνεια του δέρματός μας (δηλαδή η επιδερμίδα μας) δεν ανανεώνονται τόσο γρήγορα όσο όταν ήμασταν νεότεροι.

Τα αποτελέσματα λοιπόν είναι θαμπάδαστο πρόσωπο, χαλάρωση, ρυτίδες και προβλήματα στην υφή.

Η ραδιοσυχνότητες έρχονται λοιπόν, να δώσουν μια φυσική λύση παραγωγής κολλαγόνου,  όχι μόνο συσφίγγοντας το δέρμα, αλλά και αποκαθιστώντας το περίγραμμα του προσώπου για να δημιουργήσει τονισμένο και νεανικό δέρμα.

Πρόκειται για ραδιοσυχνότητες, οι οποίες αποτελούν ένα καινοτόμο εργαλείο στην αισθητική.

Μέσω αυτής της μεθόδου επιτυγχάνεται ένα μη επώδυνο λίφτινγκ κι έτσι με αυτό το μέσο μπορούμε να διατηρήσουμε το πρόσωπό μας νεανικό και υγιές χωρίς σημάδια από ράμματα ή βελόνες όπως σε άλλες θεραπείες, καθώς αυτή είναι μη επεμβατική.

Τί ονομάζουμε όμως ραδιοσυχνότητα;

Ραδιοσυχνότητα αποκαλούμε την ταλάντωση που μεταδίδεται μέσα από το φως ως ένα ηλεκτρικό και μαγνητικό πεδίο.
Με αυτόν τον τρόπο η συχνότητα μεταφέρεται χωρίς όμως τις επιβλαβείς ακτινοβολίες της. Συγκεκριμένα, τα μηχανήματα των ραδιοσυχνοτήτων έχουν τη δυνατότητα να παράγουν κάποια ραδιοκύματα, τα οποία είναι ασφαλή για εμάς.
Επομένως,
αυτά εισέρχονται μέσα στα κύτταρά μας ώστε να διεγερθούν και να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη μέσω της υψηλής θερμότητας που εκπέμπεται. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να δούμε άμεσα και ορατά αποτελέσματα σε αντίθεση με τις άλλες μεθόδουςλίφτινγκ που είναι επώδυνες και τα αποτελέσματά τους διαρκούν ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Ποια αισθητικά προβλήματα του προσώπου μπορούν να εξαλείψουν οι ραδιοσυχνότητες;

Χαλάρωση στις περιοχές γύρω από τα χείλη
Βλεφαρόπτωση
Διπλό πηγούνι
Ρυτίδες
Λείανση του προσώπου
Προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω του ήλιου

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του RF προσώπου;

Τα πιο ορατά οφέλη που μπορεί να παρέχει αυτή η θεραπεία είναι η σύσφιξη του δέρματος δημιουργώντας μία πιο λεία επιφάνεια χωρίς ρυτίδες.
Η μέθοδος αυτή έχει το εξαιρετικό πλεονέκτημα ότι μπορεί να βελτιώσει ‘βλάβες’ του προσώπου, οι οποίες φαίνονται ανεπανόρθωτες, όπως για παράδειγμα η έκθεσή μας στον ήλιο.
Ε
πιπρόσθετα η ραδιοθεραπεία μπορεί να αντιμετωπίσει τη χαλάρωση και τη γενική πτώση του δέρματος καθώς και τις κηλίδες.

 

Για ποιους τύπους δέρματος συνιστάται;

Η θεραπεία έχει σχεδιαστεί για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του πιο ευαίσθητου και ξηρού δέρματος. Ενισχύει τα επίπεδα οξυγόνου στο δέρμα, ώστε να μπορεί να φρεσκάρει την εμφάνισή μας κάθε στιγμή.

Πότε θα φανούν τα αποτελέσματα;

Το πρόσωπό μας σταδιακά θα αρχίσει να φαίνεται πιο απαλό, πιο ελαστικό και πιο νεανικό. Παρόλα αυτά δεν μπορούμε ακριβώς να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα, καθώς ο κάθε οργανισμός ανταποκρίνεται διαφορετικά στη θεραπεία.

Σίγουρα πάντως θα αρχίσουμε να βλέπουμε ορισμένες βελτιώσεις μέσα σε λίγες εβδομάδες, τα οποία θα εξελιχθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Ποια θα είναι τα αποτελέσματα με τις ραδιοσυχνότητες και πόσο διαρκούν;

Τα ραδιοκύματα αυτά διεγείρουν την αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα η βελτίωση στο δέρμα μας να είναι άμεση και μακροχρόνια. Το RF ενεργοποιεί τις εσωτερικές διαδικασίες επούλωσης του δέρματος και το κολλαγόνο είναι κατασκευασμένο για να διαρκεί στο χρόνο.
Επομένως, τα αποτελέσματά
μας μπορούν να είναι εμφανή έως και δύο χρόνια μετά τη θεραπεία. Φυσικά όσο περισσότερες συνεδρίες πραγματοποιούμε τόσο πιο πολλά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα έχουμε.

Πώς γίνεται η θεραπεία RF και πόσο διαρκεί;

Ο ειδικός εφαρμόζει ένα προστατευτικό τζελ στο δέρμα μας ώστε να γίνει πιο εύκολη η θεραπεία. Έπειτα μετακινεί μία χειρολαβή προς το πρόσωπό μας από όπου εκπέμπεται θερμική ενέργεια, η οποία θα συσφίξει τους ιστούς χωρίς να καταστραφεί το ανώτερο στρώμα. Η μέθοδος αυτή είναι χαλαρωτική και χωρίς πόνο αφού είναι μη επεμβατική και διαρκεί περίπου 20 με 40 λεπτά. Η αίσθηση που αφήνει η θεραπεία μπορεί να συσχετιστεί με έναευχάριστο μασάζ.

Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας;

Όχι, ο ασθενής μπορεί και την ίδια μέρα να επιστρέψει κανονικά στις δραστηριότητές του.

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες είναι ασφαλής;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι θετική. Η σύσφιξη του δέρματος του προσώπου με RF είναι λιγότερο επικίνδυνη από τιςεπεμβατικές θεραπείες.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Η τεχνική δεν προκαλεί ανεπιθύμητες παρενέργειες στο δέρμα.Ωστόσο, η πιο συχνή ανεπιθύμητη ενέργεια είναι προσωρινό τσούξιμο.
Παρόλα αυτά δεν υπάρχει κάποιο τεκμηριωμένα στοιχείο μέχρι στιγμής ότι οι ραδιοσυχνότητές μπορούν να επιφέρουν κινδύνους για την υγεία μας.

Nήματα Cog: Η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος λίφτινγκ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Φολικό οξύ: Η απαραίτητη βιταμίνη για το δέρμα

Her News

Κουρέματα 2023: Αυτά έχουν τις περισσότερες αναζητήσεις μέχρι τώρα!

HerNewskl

Highlighter: Πώς θα κάνετε τα χείλη σας να δείχνουν πιο juicy;

HerNewskl