HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15 έως 21 Αυγούστου

ζώδια

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 15 έως 21 Αυγούστου.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα έχει έρωτες χαρά και διασκέδαση. Aρκετοί από εσάς θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ασχοληθείτε με εσάς και μόνο εσάς. Αρκετά έχετε κάνει για τους άλλους. Αυτό που προέχει είναι ο εαυτός σας. Χαρείτε, λοιπόν, περάστε στιγμές χαλάρωσης και ευτυχίας με το ταίρι σας και πάρτε την συναισθηματική ασφάλεια που θα σας προσφέρουν.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Η εβδομάδα για εσάς θα έχει κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω που θα αφορούν σπίτι οικογένεια και αυτό θα σας ρίξει για λίγο τη ψυχολογία. Δεν αποκλείεται ένας από τους δύο γονείς σας να έχει ανάγκη να ασχοληθείτε παραπάνω μαζί του.  Παρόλα αυτά όμως θα βρείτε το χρόνο να ασχοληθείτε με εσάς. Προς τα μέσα της εβδομάδας και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς αυτή εβδομάδα για εσάς θα έχει μετακινήσεις επικοινωνίες και άφθονα ευχάριστα μηνύματα. Αδράξτε κάποιες ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να κλείσετε κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες. Αν υπήρχαν κάποιες ρήξεις με πολύ δικά σας άτομα είναι η ευκαιρία για να μπορέσετε να τα ξαναβρείτε και να ηρεμήσετε επιτέλους. Μην κινηθείτε παρασκηνιακά γιατί θα εκτεθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Εσείς στις αρχές της εβδομάδας θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να πάρετε συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Δεν αποκλείεται να έχετε και κάποιες οικονομικές απολαβές. Πρέπει να ξέρετε όμως ότι αν δώσετε λίγη βαρύτητα παραπάνω στην εργασία σας θα μπορέσετε εύκολα να πάρετε κάποια χρήματα παραπάνω. Συγχρόνως θα υπάρξουν φίλοι που σας στηρίζουν και είναι δίπλα σας .

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Αυτή την εβδομάδα εσείς θα θελήσετε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με εσάς. Αφήστε στην άκρη τους άλλους. Νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και επιβάλλεται να ξεκουραστείτε. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είστε στις διακοπές σας και να σας καλούν για να γυρίσετε πίσω στη δουλειά, γιατί σας χρειάζονται. Έτσι, μπορεί να μπείτε σε δίλλημα αν πρέπει να να πάτε. Εσείς βέβαια ξέρετε καλύτερα.

Ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα κινηθείτε παρασκηνιακά και θα προσπαθήσετε να κρύψετε μια σχέση από κοινή θέα. Θέλω να ξέρετε όμως πως πολύ σύντονα αυτό θα μαθευτεί και να εκτεθείτε. Προσοχή, λοιπόν, τώρα δεν αποκλείεται να γίνονται κάποια σχόλια πίσω από τη πλάτη σας από άτομα που δεν το περιμένετε. Καλό θα ήταν λοιπόν να προσέχετε ιδιαίτερα με ποιους συναναστρέφεστε.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα κυλήσει αρκετά ευχάριστα. Θα υπάρξουν φιλικές συναντήσεις και δεν αποκλείεται μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον να προκύψει μια σχέση, ιδιαίτερα για τους αδέσμευτους. Αν λοιπόν είστε μόνοι μην αρνηθείτε προσκλήσεις που θα σας γίνουν από φιλικά σας άτομα. Στόχοι και όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν και αυτό θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα ξεκινήσει με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσει. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν να γυρίσατε από τις διακοπές σας και να έχετε μεγάλο φόρτο εργασίας. Συγχρόνως, θα πρέπει να ασχοληθείτε με το γάμο ή τη σχέση σας και αυτό να σας αγχώσει λίγο παραπάνω. Παρόλα αυτά προς το τέλος της εβδομάδας μπορείτε να επεκταθείτε και να πραγματοποιήσετε κάποια όνειρα σας.  

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θέλετε να επεκταθείτε εργασιακά και να κάνετε κάποιες κινήσεις προς το εξωτερικό. Υπάρχει βοήθεια για να μπορέσετε να τα καταφέρετε για αυτό κάντε πράξεις όλα αυτά που σκέφτεστε. Υπάρχει βέβαια και η διάθεση σας να ερωτευτείτε να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Θα είστε μοιρασμένοι στα δυο. Εγώ πιστεύω πως μπορείτε να τα καταφέρετε και στους δυο τομείς, για αυτό μην μου αγχώνεστε και επεκταθείτε όσο μπορείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Εσείς στις αρχές της εβδομάδας θα σας βγουν κάποιες φοβίες με οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε προς τρίτους. Θα πρέπει όμως να φύγετε από αυτό και να να ρυθμίσετε αυτές σας τις υποχρεώσεις χωρίς να τις κρύβετε κάτω από το χαλί, γιατί δεν θα βγάλετε και τίποτα. Πάντως να ξέρετε πως προς τα μέσα της εβδομάδας θα μπορέσετε να περάστε όμορφες στιγμές με το ταίρι ή τα παιδιά σας.

ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Το ζητούμενο για εσάς αυτή την εβδομάδα είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας και τα πατήματα που πρέπει να βρείτε μαζί τους. Τώρα αν κάποιοι από εσάς είσαστε μόνοι σας δεν αποκλείετε να προκύψει μια σχέση και να πρέπει να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με  αυτό. Μπορεί όμως να σας αγχώσει. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δουν τη δουλειά του να αυξάνεται με περισσότερη πελατεία.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ -20 Μαρ)

Αυτή η εβδομάδα ιδιαίτερα στις αρχές της θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω  με τα οικονομικά σας. Θα ήθελα να μην ξοδέψετε παραπάνω χρήματα από αυτά που μπορεί να αντέξει το πορτοφόλι σας, γιατί προς τα μέσα της εβδομάδας θα χρειαστεί να μετακινηθείτε και θα αγχωθείτε. Αν δεν έχετε παραπάνω χρήματα συγχρόνως θα λάβετε ευχάριστα μηνύματα που θα σας φτιάξουν  κατά πολύ τη διάθεση.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη 26/5: Πρόβλεψη από την αστρολόγο, Εύη Κατσέλη

Her News b

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 έως 10 Ιουλίου

HerNewskl

Ο Ερμής στον Ιχθύ: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News b