HerNews.gr
Social News

Δανάη Μπάρκα: “Κρίνουμε ανθρώπους από την εμφάνιση τους,την ιδιαιτερότητα τους,τα μαλλιά τους”

Δανάη Μπάρκα

H Δανάη Μπάρκα θέλησε να μοιραστεί εν όψει καλοκαιριού μερικές σκέψεις της με τους ακόλουθους της στα social media.

Δανάη Μπάρκα-hernews

Πιο συγκεκριμένα η ίδια αυτήν τη στιγμή κάνει διακοπές λίγο πριν επιστρέψει για να ξεκινήσει η φετινή τηλεοπτική σεζόν για εκείνη και τους συνεργάτες της.

Δημοσιεύοντας μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία εκείνη έγραψε χαρακτηριστικά πως:

Ευχόμαστε “Χρόνια Πολλά” όλοι οι πιστοί εδώ και μέρες,και παρατηρώ πόσο οξύμωρο είναι κάποιες φορές σε σχέση με την συμπεριφορά μας. Ευχόμαστε χρόνια πολλά αλλά με την πρώτη ευκαιρία γινόμαστε αγενείς με όλους. Ευχόμαστε χρόνια πολλά αλλά γκρινιάζουμε σε έναν σερβιτόρο που δουλεύει 12ωρες το λιγότερο με 40 βαθμούς Κελσίου αν αργήσει να μας φέρει νερό.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ καταγγέλλουμε το δίπλα μαγαζί απ το σπίτι μας το οποίο ήταν κλειστό 2 χρόνια και άντεξε ως δια μαγείας την κατάσταση και ζουν 10-20-30 οικογένειες από αυτό επειδή είναι δυνατά η μουσική το βράδυ. Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ στην πρώτη παρεξήγηση από τα νεύρα μας δημιουργούμε νέες βρισιές.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ μπαίνουμε στα σοσιαλ και σχολιάζουμε αρνητικά όποιον υπάρχει και δεν υπάρχει. Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ κρίνουμε ανθρώπους από την εμφάνιση τους,την ιδιαιτερότητα τους,τα μαλλιά τους,το ντύσιμο τους χωρίς να σκεφτούμε αν θα στεναχωρηθούν ή πως θα αισθανόμασταν αν το έκαναν σε κάποιον που αγαπαμε.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ την ίδια ώρα είμαστε ρατσιστές και σπέρνουμε διχόνοια. Ευχόμαστε χρόνια πολλά αλλά τα δικά μας προβλήματα τα προβάλουμε σε άλλους εκτονώνοντας τον θυμό μας παντού.

Τελικά,μήπως να ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλά αλλά να το εννοούμαι; Μήπως να ευχόμαστε ψυχραιμία,αγάπη, ενσυναίσθηση, κατανόηση, αλληλεγγύη και φροντίδα για όλα τα όντα γύρω μας;!

Μήπως να καταλάβουμε πόσο χρήσιμοι,αναγκαίοι και απαραίτητοι είμαστε όλοι και να ζήσουμε αρμονικά; Αυτό είναι η δίκη μου ευχή.

(Σκέψη Αυγουστιάτικη,για να την θυμάμαι πρώτα εγώ και μετά όλοι οι άλλοι. Σκέψη Αυγουστιάτικη που την μοιράζομαι στο ιντερνετικό μου ημερολόγιο για να μείνει να την βλέπω όταν κάνω τα παραπάνω ή όταν αγχώνομαι για βλακείες. Σκέψη Αυγουστιάτικη που την μοιράζομαι με εσάς που δεν γνωριζόμαστε ΑΛΛΑ είναι σαν να είμαστε οικογένεια διαδικτυακή).

Χρόνια πολλά,καλά,αρμονικά .? Να χαμογελάμε και να εκτιμάμε ο,τι έχουμε τώρα χωρίς να το θεωρούμε δεδομένο. Με τα δύσκολα & τα εύκολα,η ζωή είναι δώρο. Ας ρίξουμε ένα χαμογελο”‘

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Διέψευσε τις φήμες ότι ο γάμος της με τον Justin «περνά κρίση»

HerNews ka

Πάρις Χίλτον: Γιόρτασε τα 43α γενέθλιά της σε ιδιωτικό τζετ (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Mελίνα Μακρή: ” Όσο δύσκολο κ αν ήταν που γέννησα πρόωρα εξαιτίας του covid, οι αγκαλιές τα έσβησαν όλα”

HerNewskl