HerNews.gr
Διεθνή

Ο Έλον Μασκ «τιτιβίζει» και το Twitter παραληρεί! Θα αγοράσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Ο Ελον Μασκ επιβεβαίωσε ότι δεν θα αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού δημιούργησε φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ της Τρίτης.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου προκάλεσε σοκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού έγραψε στο Twitter ότι «αγοράζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» αλλά τώρα διευκρίνισε πως επρόκειτο για ένα αστείο που κάνει συχνά.

Ίλον Μασκ

«Μιλάς σοβαρά;» τον ρώτησε ένας από τους ακολούθους του, για να απαντήσει ο Μασκ: «Όχι, αυτό είναι ένα μακροχρόνιο αστείο στο Twitter. Δεν αγοράζω καμία αθλητική ομάδα».

Όλα ξεκίνησαν όταν σε μία από τις συνήθεις συζητήσεις του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης το οποίο και επιχείρησε πρόσφατα να αγοράσει αλλά υπαναχώρησε αφότου κατηγόρησε την διοίκηση πως ψεύδεται για τον αριθμό των ψεύτικων λογαριασμών, έδωσε ελπίδες στους οπαδούς των «Κόκκινων Διαβόλων» για την εξαγορά της ομάδας.

«Για να είμαι σαφής, υποστηρίζω την αριστερή πτέρυγα του ρεπουμπλικανικού κόμματος και την δεξιά πτέρυγα των Δημοκρατικών», έγραψε στο Twitter και συνέχισε γράφοντας την… «βόμβα» πως «και επίσης αγοράζω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Η αναφορά του Έλον Μασκ έγινε retweet πάνω από 118.000 φορές, του έχουν απαντήσει περισσότερες από 33.000 φορές ενώ του κάνει like πάνω από 440.000 φορές.

Ενας οπαδός της Γιουνάιτεντ είπε: «Δεν έχετε απολύτως καμία ιδέα για την τεράστια ελπίδα που έχετε για ένα εκατομμύριο οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, αγοράστε μας».

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο. Έχουν στεφθεί πρωταθλητές Αγγλίας 20 φορές ρεκόρ και έχουν κατακτήσει τρία Κύπελλα Ευρώπης.

Η ομάδα ελέγχεται από την αμερικανική οικογένεια Γκλέιζερ, η οποία αγόρασε τον σύλλογο για 955,51 εκατομμύρια δολάρια, αλλά οι οπαδοί έχουν διαμαρτυρηθεί για την ιδιοκτησία τα τελευταία χρόνια με την ομάδα να μην στέκεται αντάξια της ιστορίας της τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γαλλία: Σερβιτόροι παρήλασαν στους δρόμους με γεμάτους δίσκους στα χέρια

HerNews ka

North West: Ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με τον πατέρα της

HerNews ka

Τώρα μπορείτε να έχετε ένα βιβλίο με όλα τα ρούχα της Margot Robbie για το Barbie Tour

HerNews ka