HerNews.gr
Beauty

Baby Blonde: Το ξανθό που θα τονίσει τα χαρακτηριστικά σας!

Το Baby Blonde, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, είναι μια ιδιαίτερα απαλή, φυσική απόχρωση ξανθού η οποια ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο στις hair color τάσεις.

Πόσες φορές έχετε παρατηρήσει τον εαυτό σας να θαυμάζει τα όμορφα, λαμπερά ξανθά μαλλιά ενός μικρού παιδιού; Αυτή ακριβώς είναι και η πηγή έμπνευσης του Baby blonde.

Ενώ αναβιώνουμε τις δεκαετίας του ’90 και του ’00 με τα scrunchies, τα εκκεντρικά τσιμπιδάκια και τις πλεξούδες, το Baby Blonde μας ταξιδέυει ακόμα πιο πίσω στα παιδικά μας χρόνια.

Πρόκειται για μία ανοιχτή ξανθιά πλατινέ απόχρωση η οποία πλέον αναβαθμίζεται και γίνεται πιο φυσική με σκοπό να φωτίσει τα χαρακτηριστικά και να δώσει εντυπωσιακή λάμψη.

Το Baby Blonde, μπορεί να έχει μία πλούσια γκάμα αποχρώσεων και με την βοήθεια των ειδικών ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας, να το ενισχύσετε με ανταύγειες πιο ροζ αν έχετε λευκή επιδερμίδα ή πιο σαντρέ αν έχετε πιο κόκκινη, σκούρα επιδερμίδα.

Φυσικά, δεν ξεχνάμε το Oat Milk Blonde, μια εξίσου μοναδική απόχρωση ξανθού που ταιριάζει αδιαμφισβήτητα σε όλες τις επιδερμίδες.

Baby Blonde Wavy Hair

Ποια είναι η τεχνική του Baby Blonde;

Πρόκειται για μια τεχνική η οποια συνδυάζει ανοιχτές αποχρώσεις του ξανθού με πιο σκούρες ώστε να δημιουργηθεί η απόλυτη φυσική μίξη. Οι σκούρες ρίζες συγκεκριμένα, είναι αυτές που δίνουν την ισορροπία στο ξανθό κάνοντάς το να δείχνει πιο νεανικό και αρμονικό.

Το καλύτερο με τη συγκεκριμένη απόχρωση είναι ότι οι μπροστινές τούφες που πλαισιώνουν το πρόσωπο αλλά και ορισμένες φύτρες βάφονται σε αποχρώσεις του χρυσού.

Όσο κι αν αγαπάτε τα ξανθά μαλλιά σας όμως, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τα προστατέψετε και να τα φροντίσετε.

Εφαρμόστε στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης σας, σαμπουάν και μάσκες που θα διατηρήσουν ζωντανό το χρώμα δίχως να το ξεθωριάσουν.

Το μυστικό του Baby Blonde κρύβεται στον αρμονικό συνδυασμό και στην ισορροπημένη αντίθεση που θα φωτίσει και θα δώσει βάθος στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ballerina Slipper: 5 minimal και κομψά ombre νύχια για το φθινόπωρο

HerNewskl

Υαλουρονικό οξύ vs Σαλικυλικό οξύ: Ποιες είναι οι διαφορές τους;

Her News

Βίκυ Καγιά: H συμβουλή ομορφιάς για νεανικές εμφανίσεις

HerNewskl