HerNews.gr
Ταξίδια

Το Ναύπλιο επιλέγουν ως προορισμό εκατοντάδες τουρίστες και ντόπιοι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Μια νοσταλγική αύρα που θυμίζει κάτι από μεσαιωνικό παραμύθι. Οι βουκαμβίλιες που κρέμονται από τα μπαλκόνια, τα αρχοντικά με τα ασβεστωμένα πεζούλια, τα παλιά σπίτια με τα κεραμίδια και οι ξενώνες με τις πολύχρωμες ξύλινες πόρτες… Καλωσήρθατε στο Ναύπλιο!

Καφέ με θέα τη θάλασσα και αμέσως μετά βουτιά στα γαλαζοπράσινα νερά της πρώτης πρωτεύουσας.

Μετά το μπάνιο στη θάλασσα τα γραφικά ταβερνάκια γεμίζουν, για κρέας, ψαράκι ή μαγειρευτά… Με τσιπουράκι ή κρασί θα έρθει το απόγευμα… Η ώρα του παγωτού σε ένα παγκάκι στον Φάρο με θέα το Μπούρτζι.

Το Ναύπλιο είναι ένα μέρος ιδανικό για πολυήμερες διακοπές, για μικρές εξορμήσεις ή ακόμα και για μονοήμερη.

Στην πόλη επέστρεψαν και οι ξένοι τουρίστες. Περιηγούνται στα γραφικά σοκάκια διαλέγοντας σουβενίρ. Οι ξένοι τουρίστες μένουν άφωνοι με τις ομορφιές του τόπου. Για άλλους, οι διακοπές στο Ναύπλιο ήταν όνειρο ζωής, αφού είναι λάτρεις της χώρας μας…

Ναύπλιο: Η πόλη για όλες τις εποχές, που θυμίζει κάτι από Ιταλία…

Ο τουρισμός φέτος θύμισε σε επισκεψιμότητα και τζίρους κάτι από το καλοκαίρι του 2019. Η βραδιά μπορεί να κλείσει με μία βόλτα στο νυχτερινό Ναύπλιο με μια ελαφριά ζακέτα, γιατί αν και καλοκαίρι θα έχει δροσιά.

Το περίφημο Μπούρτζι, η Ακροναυπλία και το Παλαμήδι εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες. Πέρα από τα σπουδαία αξιοθέατα, τα κάστρα και τα νεοκλασικά κτήρια, η «Νάπολη της Ανατολής» των Βενετών ξεχωρίζει και για το φυσικό της κάλλος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ικαρία: Το εκπληκτικό νησί με πολλούς μύθους και την “άγρια” ομορφιά

HerNews ka

Αγίου Πνεύματος: Top 3 προορισμοί για το 3ήμερο

Her News b

Τα καλύτερα θέρετρα σε όλο τον κόσμο

Her News