HerNews.gr
Social News

Η ανάρτηση της Ιλένια Ουίλιαμς για τη κηδεία του πατέρα της Ρόμπερτ Ουίλιαμς – Η επιθυμία της οικογένειας

H κηδεία του Ρόμπερτ Ουίλιαμς θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Αυγούστου στις 11:00 στην Αγγλικανική Εκκλησία. Ο καλλιτέχνης αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τους τελευταίους μήνες, αφήνοντας την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής 21 Αυγούστου. Με τον θάνατο του βύθισε στη θλίψη την οικογένεια και τους θαυμαστές του, που λάτρευαν τις ερμηνείες και τα τραγούδια του.

H κόρη του, Ιλένια Ουίλιαμς, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχαριστώντας τον κόσμο για την συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη οικογενειακή τους στιγμή. 

«Η οικογένειά μου και εγώ σας ευχαριστούμε πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και το ενδιαφέρον σας για την οικογένειά μας» έγραψε η τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Ιλένια Ουίλιαμς.

Η επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για να ενισχυθεί η Κιβωτός του Κόσμου, ενώ η Ιλένια Ουίλιαμς τόνισε ότι μετά την κηδεία θα γίνει αποτέφρωση σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Η είδηση του θανάτου του αγαπημένου καλλιτέχνη σκόρπισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Δεκάδες είναι τα μηνύματα αποχαιρετισμού απο θαυμαστές και συναδέλφους του.

«Δεν φοβάμαι. Ξέρω ότι είσαι ακόμα εδώ. Ότι στέκεσαι δίπλα μου. Μπαμπά μου, μπαμπά μας», έγραψε χαρακτηριστικά σε χθεσινή της ανάρτηση η Ιλένια Ουίλιαμς για τον θάνατο του πατέρα της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νικόλας Γιατρομανωλάκης: Η συγκινητική ανάρτηση του για τη συμφοιτήτριά του που ήταν θύμα της τραγωδίας στη Μαρφίν

HerNews ka

Σίσσυ Χρηστίδου: Συγκινεί η εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας της

Her News b

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Το ρομαντικό τους βίντεο που θυμίζει καλογυρισμένη ρομαντική ταινία

HerNews ka