HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 22 έως 29 Αυγούστου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 22 έως 29 Αυγούστου.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια του Κριού, θα κυλήσει με αρκετές οικογενειακές υποχρεώσεις και με άτομα που ζείτε κάτω από την ίδια στέγη, σε αυτά θα δώσετε κάποια βαρύτητα παραπάνω. Συγχρόνως, θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες κάπου στα μέσα της εβδομάδας να περάσετε κάποιες στιγμές χαλάρωσης και ευχαρίστησης με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά σας και αυτό θα σας φτιάξει τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απρ-20 Μαί )

Αυτή η εβδομάδα θα έχει κάποια θεματάκια, ιδιαίτερα για τους γεννημένους του 2ου και του 3ου δεκαημέρου. Στα επαγγελματικά θα σας πιέζουν κάποια άτομα που δουλεύετε μαζί τους. Κάποια ξαφνικά γεγονότα σε σχέσεις ή γάμους που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε, ο καθένας με το δικό του τρόπο. Κάποιες πολύ ευνοϊκές μετακινήσεις θα σας βοηθήσουν να βγείτε από αδιέξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς τα ζώδια των Διδύμων, αυτή εβδομάδα ο Άρης από το δίδυμο θα σας προκαλέσει έναν εκνευρισμό. Θα έχετε νεύρα και υπερένταση και θα σας  φταίνε όλοι και όλα.
Ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο μην τραβήξετε τα άκρα και ιδιαίτερα με φιλικά σας  άτομα για να μην το μετανιώσετε αργότερα. Θα σας δοθούν ευκαιρίες στα μέσα της εβδομάδας να ταξιδέψετε και να κατάφερε να κατευνάσετε λίγο τα νεύρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιούν -22 Ιουλ)

Εσείς τα ζώδια του Καρκίνου, στις αρχές της εβδομάδας θα χάσετε για λίγο την ηρεμία σας και δεν θα έχετε και τόσο καλό ύπνο. Αυτο θα συμβαίνει γιατί ο Άρης θα κινείται στο 12ο οίκο σας και δεν θα σας αφήνει να ησυχάσετε.
Παρόλα αυτά, θα έχετε κάποια έσοδα παραπάνω στα μέσα της εβδομάδας και συγχρόνως θα σας δοθούν ευκαιρίες να κάνετε κάποια κοντινά ταξιδάκια πολύ πιθανόν με τα αδέλφια σας .

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Αυτή την εβδομάδα οι γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο, θα αντιμετωπίσετε κάποια έντονα γεγονότα στα επαγγελματικά από άτομα που δουλεύετε μαζί τους. Θα είναι πολύ επικριτικοί μαζί σας.
Στις σχέσεις, θα γίνουν κάποια απρόοπτα γεγονότα και θα σας ταράξουν. Θα έχετε όμως τη στήριξη από φιλικά σας άτομα και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγ-22 Σεπ)

Εσείς τα ζώδια της Παρθένου, αυτή την εβδομάδα θα βγείτε επιτέλους προς τα έξω και θα κάνετε αρκετά πράγματα που σας ικανοποιούν.
Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είχατε κλειστεί στον εαυτό σας. Μπορεί ο Άρης να σας πυροδοτεί στο επαγγελματικό κομμάτι και να πρέπει να δουλέψετε παραπάνω αλλά πιστεύω πως μόνο έτσι θα νιώσετε ζωντανοί. Μην έρθετε σε ρήξη με άτομα μέσα από την εργασία σας και κρατήστε τις ισορροπίες.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπ-20 Οκτ)

Εσείς αγαπημένοι μου Ζυγοί, σταθεροποιείτε σχέσεις και τις πάτε σε ένα άλλο επίπεδο, πιο επίσημο. Συγχρόνως, σας δίνονται ευκαιρίες να πετύχετε στόχους και όνειρα.
Πάρτε ότι καλό σας δίνεται και φροντίστε σε ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον, που θα βρεθείτε να κάνετε τις σωστές κινήσεις και γνωριμίες, που θα σας φανούν παρά πολύ χρήσιμες. Κάποιοι θα έχετε και οικονομικές απολαβές από τη δουλειά σας .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (21 Οκτ-22 Νοε)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς τα ζώδια του Σκορπιού, θα είναι αρκετά έντονη για τους γεννημένους του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.
Ανατροπές σε σχέσεις, γάμους ή συνεργασίες και αλήθειες που θα πρέπει να δείτε όπως και κρυσταλλώσεις και περιορισμούς που θα δεχθείτε από άτομα της οικογένειας ή από άτομα που ζείτε κάτω από την ίδια στέγη. Θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή ακόμα και όλα θα φτιάξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοε-21 Δεκ)

Τα ζώδια του Τοξότη, αυτή την εβδομάδα θα έχετε κάποιες κόντρες και αντιπαραθέσεις από άτομα που συνεργάζεστε ή από άτομα που έχετε μια ιδιαίτερη σχέση μαζί τους.
Θα είναι ιδιαίτερα εριστικοί μαζί σας και θα σας δείχνουν τα νύχια τους.
Θα πρέπει να συγκρατήσετε τα νεύρα σας αν θέλετε να μην υπάρξουν κάποιες οριστικές ρήξεις. Βέβαια, εξακολουθείτε να ευνοείστε σε θέματα εξωτερικού.

ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκ-22 Ίαν )

Εσείς στις αρχές της εβδομάδας, θα έχετε μια πολύ έντονη καθημερινότητα, με αρκετές υποχρεώσεις και με κάποιες πιθανές ρήξεις και εντάσεις μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον.
Μην τραβήξετε τα άκρα και δώστε κάποιες ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες γιατί θεωρώ πως τις έχετε παραμελήσει και θα έχουν και κάποια γκρίνια παραπάνω για αυτό το λόγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Το ζητούμενο για εσάς τα ζώδια του Υδροχόου αυτή την εβδομάδα είναι οι έρωτες, τα παιδιά αλλά και η χαρά σας. Έχετε έντονη την ανάγκη να περάσετε και εσείς καλύτερα μετά από όλα αυτά που έχετε περάσει. Αυτά που θα γίνουν στα μέσα της εβδομάδας με σχέσεις και συνεργασίες, σας βάζουν ένα περιορισμό παραπάνω και με γεγονότα απρόοπτα μέσα από άτομα της οικογένειας σας.

ΙΧΘΥΕΣ (20 Φεβ -20 Μαρ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα ξεκινήσει κάπως περίεργα. Θέματα μέσα από την οικογένεια ή με άτομα που ζείτε κάτω από την ίδια στέγη θα είναι ιδιαίτερα εριστικά μαζί σας και θα σας προκαλέσουν πονοκέφαλο.
Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και μην τραβήξετε τα άκρα αν θέλετε να μην χαλάσουν οι σχέσεις σας.
Συγχρόνως όμως, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε κάποιες όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 29 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου

HerNewskl

Οι πιο ευνοϊκές ημέρες του Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 έως 20 Φεβρουαρίου

Her News