HerNews.gr
Διεθνή

Η Σάνα Μαρίν απάντα στους «φωστήρες» των Social Media: «Εκτός από πρωθυπουργός είμαι και άνθρωπος»

«Εκτός από πρωθυπουργός, είμαι και άνθρωπος» είναι το μήνυμα που εκπέμπει η Φινλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν. Απαντώντας στους «καρχαρίες» – επικριτές της για βίντεο, που έχουν διαρρεύσει από το επίμαχο ιδιωτικό πάρτι, και στα οποία η ίδια φαίνεται να χορεύει και να διασκεδάζει με φίλους.

Ο σάλος δεν έχει τέλος, με την ίδια μάλιστα να υποβάλλεται και σε τεστ ναρκωτικών, για να επιβεβαιώσει την… αθωότητά της, το οποίο και βγήκε αρνητικό. Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Σάνα Μαρίν επισημαίνει πως τα βίντεο είναι προσωπικά, προφανώς για να διαχωρίσει την ανθρώπινη πλευρά της.

«Αυτά τα βίντεο είναι προσωπικά και τραβήχτηκαν σε ιδιωτικό χώρο. Δεν μου αρέσει καθόλου το γεγονός ότι δημοσιοποιήθηκαν. Πέρασα μια νύχτα με τους φίλους μου. Απλά, κάναμε ένα θορυβώδες πάρτι. Χόρεψα και τραγούδησα.»

Εκπροσωπώ μια νεότερη γενιά, αλλά σε ό,τι αφορά τα social media ή το Instagram θεωρώ ότι εκτός από πρωθυπουργός είμαι και ένας αληθινός άνθρωπος. Επομένως, δεν θα αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρομαι. Φυσικά πρέπει να προσέχω τι λέω, γιατί μπορεί να φανεί ότι αντιπροσωπεύω ολόκληρη την κυβέρνηση, αλλά παραμένω και άνθρωπος κι αυτό δεν θα αλλάξει στο μέλλον».

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Super Bowl 2024: Το παθιασμένο φιλί της Taylor Swift με τον Travis Kelce & τα δάκρυα χαράς

HerNews ka

ΗΠΑ: «Σαρωτική» κακοκαιρία-Νοικοκυριά στα σκοτάδια, χάος στις πτήσεις, δυστυχήματα

Her News b

Cara Delevigne: Αυνανίζεται για….. χάρη ενός ντοκιμαντέρ του BBC

HerNews ka