HerNews.gr
Διεθνή

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Τα δώρο που χάρισαν στους καλεσμένους τους στον γάμο τους

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ο γάμος του ζευγαριού ήταν εντυπωσιακός, με όλες τις λεπτομέρειες να είναι προσεγμένες μέχρι τέλους. Άλλωστε, τις προετοιμασίες είχε αναλάβει ο μετρ του είδους, Κόλιν Κόουι.

Χρειάστηκαν τέσσερις μήνες και 400.000 δολάρια, σύμφωνα με την DailyMail για να ετοιμαστεί η γαμήλια δεξίωση. Μάλιστα, το ζευγάρι είχε φροντίσει τα πάντα για τους καλεσμένους του.

Πιο συγκεκριμένα, φρόντισαν να μείνουν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Σαβάνα, το οποίο κόστιζε 800 δολάρια τη νύχτα. 

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, οι περισσότεροι από τους καλεσμένους έφτασαν την Πέμπτη με κάποιους να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις πολυτέλειες του ξενοδοχείου μέχρι και τη Δευτέρα.

Προκειμένου να τους ευχαριστήσουν που έδωσαν το παρών σε αυτή την τόσο ξεχωριστή για εκείνους ημέρα, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ φρόντισαν να βρουν όλοι κάποια δώρα στο δωμάτιό τους.

Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, όλοι οι καλεσμένοι έλαβαν ένα κουτί με σοκολατάκια, διακοσμημένο με τα αρχικά του ζευγαριού. Οι γεύσεις περιλάμβαναν βατόμουρο, βανίλια Ταϊτής, αλλά και βιετναμέζικο καφέ.

«Σας ευχαριστούμε πολύ, που κάνατε τον εορτασμό του γάμου μας αυτό το Σαββατοκύριακο τόσο ξεχωριστό. Όνειρα γλυκά, J&B», έγραφε πάνω η κάρτα που συνόδευε το κουτί με τα σοκολατάκια.

Eπιπλέον, στο δωμάτιο τους περίμενε και μία τσάντα, πάλι με τα αρχικά των νεόνυμφων, στο καρτελάκι της οποίας υπήρχε το όνομα του καλεσμένου, όπως φαίνεται σε ένα Instagram Story που μοιράστηκε η σύζυγος του διάσημου nail artist Tom Bachik, Liz.

Διαβάστε περισσότερα στα parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Beyoncé: Κάηκε ολοσχερώς το πατρικό της σπίτι στο Χιούστον

HerNews ka

Η Google θα διαγράφει τα στοιχεία γεωεντοπισμού γυναικών που επισκέπτονται κλινικές για άμβλωση

Her News

Οι Πειρατές της Καραϊβικής υποστηρίζουν τον Τζόνι Ντεπ έξω από το δικαστήριο

Her News