HerNews.gr
Beauty

That Girl Look: Η τάση στο μακιγιάζ που θα μας απασχολήσει πολύ από εδώ και πέρα

μακιγιάζ

Το “That Girl Look” είναι ένα ολοκληρωμένο beauty μακιγιάζ, το οποίο μπορείτε να το υιοθετήσετε κι εσείς κατά την επιστροφή σας από τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Εντάσσεται κι αυτό στην κατηγορία του φυσικού μακιγιάζ, που επικρατεί όλο και περισσότερο πια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και κυρίως στο TikTok και στο Instagram. Το “That Girl Look”, καθώς και το clean makeup έχουν υιοθετηθεί ήδη από διάσημες stars, όπως είναι η Bella Hadid και η Kendall Jenner και συνεχίζουν να το προτιμούν όλο και περισσότερες, αφού είναι ιδιαίτερα βολικό και άκρως φυσικό.

Ποιο είναι το That Girl Look;

Όπως ήδη αναφέραμε το “That Girl Look” μοιάζει αρκετά και ίσως να αποτελεί και μια υποκατηγορία του clean beauty look, αφού κυρίως το “That Girl Look” το συναντάμε σε hashtags στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και όχι συγκεκριμένα σαν κατηγορία μακιγιάζ, με πολλούς makeup experts να το εντάσσουν αυτόματα στο clean makeup look, παρόλο που αποτελούν δύο διαφορετικά makeup styles.

Ως “That girl look” αναφερόμαστε στο απόλυτα φυσικό μακιγιάζ και στα απολύτως φυσικά μαλλιά, χωρίς υπερβολές και ακρότητες. Όπως, ήδη έχουμε δει, φέτος το φθινόπωρο θα υπερισχύσουν οι πιο ήπιοι τόνοι κοντά στο φυσικό χωρίς εντάσεις και έντονα κοψίματα και χρώματα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως δε θα δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στο περιποιημένο, αφού κάτι που είναι φυσικό μπορεί να είναι και περιποιημένο και chic ταυτόχρονα.

Με λίγα λόγια, το “That girl look” είναι κάτι ανάμεσα στο απολύτως φυσικό look και στο makeup no makeup look, συνδυάζοντας τα καλά στοιχεία και των δύο αυτών styles, δίνοντας βάση έτσι στην κομψότητα, στην άνεση και στην απλότητα που αυτά τα δύο εξυπηρετούν.

Με το that girl look δίνετε βάση στην καθαρή επιδερμίδα και στην καθαρή όψη της, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο σημάδια, ουλές ή και διχρωμίες, ενώ τα προϊόντα μακιγιάζ είναι τόσα, ώστε να προσφέρουν μια πιο ηλιοκαμένη ή πιο παλ απόχρωση ανάλογα με το τι ψάχνετε και το τι αναζητάτε από το αποτέλεσμά σας.

Να θυμάστε πως σημασία έχει να είναι η επιδερμίδα σας λαμπερή, ενυδατωμένη και λεία και σε αυτό ακριβώς πρέπει να στοχεύετε με το συγκεκριμένο makeup look. Έτσι, λίγο ρουζ, λίγη μάσκαρα, λίγο λιπ γκλος και λίγο foundation, όλα από λίγο αρκούν, ώστε να δώσετε το απαραίτητο αποτέλεσμα και να κερδίσετε πίσω τη λάμψη.

Τα φρύδια σας είναι καλό να είναι χτενισμένα προς τα επάνω και τα μαλλιά σας τραβηγμένα σε αλογοουρά ή χτενισμένα σε ψηλό κότσο για ένα απολύτως sleek και ανοδικό look, αφού τα μαλλιά σας τραβούν όλο το πρόσωπό σας δίνοντας την αίσθηση ενός micro-botox.

Από την άλλη, μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας μακριά, λιτά κάτω για ένα ακόμη πιο χαλαρό και γρήγορο look.

Είναι στην ουσία ένα φυσικό μακιγιάζ στην πολύ προσεγμένη εκδοχή του, όπου όλο και περισσότερες γυναίκες προτιμούν για ένα γρήγορο και chic look.

Δείτε φωτογραφίες από μερικές γυναίκες που αγαπούν και επιλέγουν το That girl look

μακιγιάζ
That Girl Look: Η τάση στο μακιγιάζ που θα μας απασχολήσει πολύ από εδώ και πέρα
That Girl Look: Η τάση στο μακιγιάζ που θα μας απασχολήσει πολύ από εδώ και πέρα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Επαγγελματικό μακιγιάζ: Η Ιουλία Σοροβού αποκαλύπτει make up tips

Her News

Μακριά μαλλιά: 7 τρόποι να μακρύνουν χωρίς να κουρεύεστε συχνά!

HerNewskl

Sliced bob: Το it-κούρεμα που θα δούμε παντού φέτος το φθινόπωρο

Her News