HerNews.gr
Beauty

Emily Ratajkowski: Έκοψε τα μαλλιά της κατά τη διάρκεια video στο TikTok

Emily Ratajkowski

Η Emily Ratajkowski ξέρει πως να στρέφει τα βλέμματα σε κάθε χτένισμα ή καινούρια ενδυματολογική επιλογή που πραγματοποιεί.

Έτσι, και στις 21 Αυγούστου δημοσίευσε ένα video στη δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok, όπου το διάσημο μοντέλο και συγγραφέας κουρεύει κάποιες τούφες από τα μαλλιά της, υποστηρίζοντας έτσι τα DIY χτενίσματα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε λίγο κουράγιο, ψαλίδι και κανείς να μην σας σταματήσει, σε αντίθεση με την Emily Ratajkowski, που σε ένα σημείο του video εισβάλει ο γιος της και θέλει την προσοχή της μαμάς του.

Η Ratajkowski, λοιπόν, δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια να κόβει τα μαλλιά της στο TikTok, οδηγώντας τους followers της σε κάθε βήμα της διαδικασίας, ενώ ξεκίνησε το video με τη φράση: «Εντάξει, θα πάμε παραλία και θέλω να δώσω στα μαλλιά μου επιπλέον layers», ξεκινώντας έτσι τη διαδικασία.

Στη συνέχεια, η Ratajkowski πήρε το ψαλίδι της και λαχάνιασε καθώς έκοψε τις πρώτες τούφες εκατέρωθεν του προσώπου της με μια κίνηση προς τα πάνω. Αλλά προτού προλάβει να προχωρήσει πολύ περισσότερο, η επόμενη σκηνή έπεσε στον γιο της Ratajkowski, Sylvester, ο οποίος αναζητούσε την προσοχή της μαμάς του. «Αυτός ο άντρας δεν θέλει να ηχογραφήσω αυτό το βίντεο χωρίς αυτόν, αλλά δεν μπορώ να κόψω τα μαλλιά μου ταυτόχρονα, οπότε δεν ξέρω τι θα κάνουμε», είπε κρατώντας το γιο της.

«Εντάξει, πρέπει να είμαστε γρήγοροι», είπε στο βίντεο, χωρίς να κρατά πια το γιο της στα χέρια της και εξηγώντας το σχέδιό της να εξομαλύνει τα layers που είχε ήδη κόψει. Στο τέλος, η Ratajkowski έκοψε ακόμα περισσότερο τα layers της που πλαισιώνουν το πρόσωπό της, αν και αστειεύτηκε στη λεζάντα της ότι δεν υπήρχε πολύ αισθητή διαφορά. «Έχω κουρευτεί στο παρελθόν — αυτή δεν είναι η καλύτερη δουλειά μου. Αλλά ξέρετε, είναι μια αρχή. Είναι μια στιγμή», είπε.

Δείτε παρακάτω το video με το κούρεμα της Emily Ratajkowski στο TikTok χωρίς το σημείο που εμφανίζεται ο γιος της

Αδιαμφισβήτητα η Emily Ratajkowski είναι από τις πιο εντυπωσιακές καστανομάλλες εκεί έξω και μπορεί να αποτελέσει ιδανικό πρότυπο για όσες γυναίκες σκέφτονται να επιστρέψουν στην καστανή βάση τους φέτος το φθινόπωρο, αλλά φοβούνται τις πολύ έντονες αλλαγές.

Emily Ratajkowski: Έκοψε τα μαλλιά της κατά τη διάρκεια video στο TikTok

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φροντίδα μαλλιών μετά τις διακοπές: Οι σύμμαχοι σας για εντατική αναδόμηση και ενδυνάμωση!

HerNewskl

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: “Ωδή” στη γυναίκα από τον Μakeup Αrtist Παναγιώτη Καρακάση- Beauty tips ημέρας!

HerNews ka

Φεστιβάλ Καννών: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks που είδαμε

HerNewskl