HerNews.gr
Διεθνή

Ζεράρ Πικέ: H νέα σύντροφος του προκαλεί, χορεύοντας… Σακίρα

Η Κλάρα Κία είναι το πρόσωπο που αποτέλεσε την αφορμή για να χωρίσει ο Ζεράρ Πικέ από την Σακίρα. αφού «έκλεψε» τον Πικέ μέσα από τα χέρια της. Τώρα δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει πίσω της την κόντρα με τη τραγουδίστρια. 

Η 23χρονη σύντροφος του Πικέ, που αποτέλεσε την αιτία να χωρίσει ο ποδοσφαιριστής με την τραγουδίστρια, προχώρησε σε μία «προκλητική» κίνηση στα social media.

Αφού κατάφερε να κάνει «έξαλλη» τη Σακίρα με τη δημόσια εμφάνισή της δίπλα στον Ζεράρ Πικέ, η νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φαίνεται πως είναι το «βάζει λάδι στη φωτιά» στην κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Η νέα σύντροφος του Πικέ, Κλάρα Κία δημοσίευσε ένα βίντεο, που τη δείχνει να χορεύει μπροστά στον καθρέφτη της, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, υπό τους ήχους της… Σακίρα.

Το βίντεο με την 23χρονη σύντροφο του Πικέ να λικνίζεται στον ρυθμό του «Te Felicito», της νέας επιτυχίας της Σακίρα, «κατέβηκε» μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, όμως κατάφερε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνησή της εξόργισε το κοινό της Σακίρα που κάνει λόγο για «ασέβεια». «Προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή», «τόλμησε να βάλει τραγούδι της Σακίρα», «είναι προκλητική και δείχνει ότι δεν σέβεται», είναι μερικά από τα σχόλια των θαυμαστών της σταρ.

 

Η Κλάρα Κία Μαρτί είναι φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων και εργάζεται για τον όμιλο επενδύσεων και αθλητισμού και τα μέσα ενημέρωσης του Πικέ. Ο Πικέ και η Κλάρα είχαν εμφανιστεί και τον Ιούνιο μαζί, αλλά δεν είχε επιβεβαιωθεί η σχέση τους καθώς κρατούσαν αποστάσεις δημοσίως.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι: Δεν επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο αν δεν το επιτρέψει ο Ουίλιαμ

HerNews ka

Τέλος οι μεθυσμένοι οδηγοί: Δωρεάν ταξί για να γυρίσουν σπίτι όσοι είναι σε κατάσταση μέθης

HerNews ka

Ελισάβετ: Η «χρυσή ουαλική βέρα» και τα «μαργαριταρένια σκουλαρίκια» – Έτσι θα ταφεί η Βασίλισσα

Her News