HerNews.gr
Σχέσεις

Πρώτο ραντεβού: Οι πολύτιμοι κανόνες

Πρώτο ραντεβού και έχεις ένα δημιουργικό άγχος. Υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τους ξέρεις αν θέλεις να πετύχει. Τα “στανταρς” για να του μείνει αξέχαστο και να θέλει να σε δει ξανά και ξανά…

Πριν ξεκινήσουμε για το πως πρέπει να είναι η συμπεριφορά σου να θυμάσαι πάντα κάτι: “Δεν έχεις ποτέ μια δεύτερη ευκαιρία για μια πρώτη καλή εντύπωση”

Μην είσαι σιωπηλή. Μίλα για ό,τι σου αρέσει και “τσέκαρε” αν σε ακούει ή έχει αρχίσει να βαριέται. 

Το χιούμορ είναι δίκοπο μαχαίρι. Αυτοσαρκάσου αλλά μην προβείς σε κινήσεις εντυπωσιασμού μόνο και μόνο για να τον κερδίσεις.

Βάλε κάτι που νιώθεις άνετα και όμορφη χωρίς αυτό να είναι το καλύτερο κομμάτι της ντουλάπας σου. Εν ολίγης, μην βάλεις κάτι το οποίο σε φοράει. 

ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ. Μην πιάσεις κουβέντα για το ποσό σε πλήγωσε ο προηγούμενος και μην αρχίσεις να λες ιστορίες απ αυτόν. Αν άξιζε την προσοχή της κουβέντας σου δεν θα είχες βγει ραντεβού με κάποιον άλλον.

Μην κάνεις αδιάκριτες ερωτήσεις σχετικά με την δουλειά του και τα χρήματα του. Δεν σε αφορά το Ε9 του.

Κοίταξε τον βαθιά στα μάτια και κατάλαβε πως σε κάνει να αισθάνεσαι.

Μην και δεν κάνει κίνηση να πληρώσεις. Είναι κλισέ το ότι ο άντρας πληρώνει στο πρώτο ραντεβού αλλά τουλάχιστον να κάνεις την κίνηση. 

Ο χρυσός κανόνας είναι ένας. Θα κάνεις ό,τι αισθάνεσαι και θα είσαι αυτό που είσαι πραγματικά. Κανείς δεν κέρδισε με προσποίηση. Είσαι αυτή που είσαι και αυτό θα το λατρέψει.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρέπει ή δεν πρέπει να φοράμε κάλτσες στο σεξ;

Her News b

Κανόνας Μη Επαφής: Ο No1 τρόπος για να τον ξεπεράσεις

Her News b

Σημάδια ότι έχεις μια τοξική σχέση

Her News