HerNews.gr
Ελλάδα

Κορονoϊός: Την Τρίτη η συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τα σχολεία

Στη συνεδρίαση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων θα συμμετάσχουν επίσης οι υπουργοί Υγείας, Θάνος Πλεύρης, και Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. H οποία θα καταθέσει την θέση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας για τους τρόπους επανεκκίνησης όλων των σχολείων της χώρας μας.

Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ο Θάνος Πλεύρης, οι προθέσεις της κυβέρνησης είναι να μην υπάρξουν από τον Σεπτέμβριο “σκληρά” μέτρα προστασίας έναντι της επιδημίας του νέου κορονoϊού. H οποία συνεχίζει να ακολουθεί μία σαφή πορεία αποκλιμάκωσης στην Ελλάδα, και όλοι οι παράγοντες της εκπαιδευτικής διαδικασίας να προσέλθουν στα σχολεία χωρίς αυστηρές υποχρεώσεις για την τήρηση μέτρων προστασίας στις τάξεις και τα προαύλια.

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του parapolitika.gr, μάλιστα, το απολύτως βέβαιο είναι ότι τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας δεν προτίθενται να εισηγηθούν τη διενέργεια μαζικών self test σε μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και λοιπό προσωπικό των σχολείων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.

Πηγή: parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαίρη Χρονοπούλου: «Την υποστηρίζουμε μηχανικά αλλά δεν βλέπω να έχει προοπτικές»

HerNews ka

Εκτός κινδύνου ο Ηλίας Μαμαλάκης: Βγήκε από την εντατική

Her News

Φωτιές: Πού μαίνονται τα πύρινα μέτωπα – Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στον Υμηττό

Her News