HerNews.gr
Beauty

Manicure ideas: 6 σχήματα νυχιών για να επιλέξετε φέτος το φθινόπωρο

H επιστροφή στη βάση και στην καθημερινότητα είναι πιο κοντά από ποτέ και είμαστε σίγουροι πως ήδη σκέφτεστε το επόμενο σχέδιο για να φτιάξετε το manicure και το pedicure σας τώρα το φθινόπωρο.

Διαφορετικά χρώματα και σχήματα, σχέδια ή και πιο απλά styles παρελαύνουν μπροστά από τα μάτια σας και παρόλο που υπάρχει μεγάλη ποικιλία, ίσως να δυσκολεύεστε να καταλήξετε στο ένα και μοναδικό σχέδιο. Και δεν σας αδικούμε, καθώς πολλές φορές η ποικιλία ίσως δημιουργεί στρες και άγχος, ειδικά όταν καλούμαστε να επιλέξουμε για κάτι, όπως είναι τα νύχια μας.

Για αυτό, το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε, εάν δε βρίσκετε το σχέδιο που σας εκφράζει απόλυτα είναι να καταλήξετε στο σχήμα των νυχιών σας. Υπάρχουν αρκετά σχήματα νυχιών, όπου πολλά αποτελούν και παραλλαγές ή υποπαραλλαγές ή συνδυασμούς διαφορετικών σχημάτων. Παρακάτω, θα βρείτε τους 6 κυρίαρχους τύπους, καθώς και κάποια επιμέρους χαρακτηριστικά τους, όπως το πώς μπορεί να φανούν στο χέρι σας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σχήμα.

Τα 6 κυρίαρχα σχήματα νυχιών για ασυναγώνιστο manicure

  1. Τετράγωνα νύχια

Manicure ideas: 6 σχήματα νυχιών για να επιλέξετε φέτος το φθινόπωρο

Μια από τις πιο γνωστές και αγαπητές επιλογές για πολλές γυναίκες είναι τα τετράγωνα νύχια, τα οποία είναι ιδανικά τόσο για μακριά νύχια, όσο και για κοντά, αφού είναι το ίδιο chic και άνετα. Σαν αρνητικό έχουν ότι ίσως σπάνε πιο εύκολα από ότι άλλες επιλογές που θα δούμε παρακάτω, λόγω των έντονων άκρων που τα καθιστούν πιο ευαίσθητα. Το συγκεκριμένο σχήμα ταιριάζει τέλεια σε σας με μακριά δάχτυλα και πιο μικρή βάση νυχιών, γιατί, έτσι φαίνεται πιο chic το αποτέλεσμά σας.

2. Αμυγδαλωτά νύχια

Manicure ideas: 6 σχήματα νυχιών για να επιλέξετε φέτος το φθινόπωρο

Τα νύχια σε σχήμα αμύγδαλο αποτελούν εξίσου μια πολύ αγαπημένη και συχνή επιλογή για πολλές γυναίκες. Το καλό με το εν λόγω σχήμα είναι ότι συνδυάζει λίγο από όλα. Μοιάζει αρκετά με το στιλέτο και ταυτόχρονα με το οβάλ, αποτελώντας έτσι ένα ενδιάμεσο σχήμα σε αυτά τα δύο. Η μύτη τους είναι πιο στρογγυλωμένη από το οβάλ και πιο μυτερή από τα στιλέτο. Είναι η τέλεια επιλογή, εάν θέλετε να κάνετε τα δάχτυλά σας να φαίνονται πιο μακριά.

3. Νύχια στιλέτο

Manicure ideas: 6 σχήματα νυχιών για να επιλέξετε φέτος το φθινόπωρο

Τα νύχια στιλέτο είναι πολύ μακριά και θυμίζουν αρκετά τα αμυγδαλωτά αλλά είναι πολύ πιο μυτερά. Είναι τέλεια σε μακριά νύχια και σε μεσαίου μήκους, ενώ δεν ενδείκνυται για κοντά νύχια. Είναι δύσκολα στην καθημερινότητα λόγω του μήκους και της εύθραυστης μύτης τους, ωστόσο, εάν τα συνηθίσετε είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακά και ιδιαίτερα, δημιουργώντας, έτσι μοναδικό manicure.

4. Οβάλ νύχια

Manicure ideas: 6 σχήματα νυχιών για να επιλέξετε φέτος το φθινόπωρο

Μια πραγματικά ασφαλής επιλογή για όλες τις γυναίκες, είτε με κοντά, είτε με μακριά νύχια, ενώ είναι τέλειο και για εσάς με στενή, όσο και με πλατιά βάση, αφού σπάνε πιο δύσκολα και γενικότερα είναι πιο ανθεκτικά από τα στρογγυλά, λόγω του λιμαρίσματός τους και της πιο στενής και στρογγυλεμένης μύτης τους. Είναι πολύ όμορφη επιλογή για όλα τα μήκη νυχιών, κάνοντας τα δάχτυλά σας να φαίνονται πιο μακριά και πιο λεπτά.

5. Νύχια μπαλαρίνα

Manicure ideas: 6 σχήματα νυχιών για να επιλέξετε φέτος το φθινόπωρο

Τα νύχια μπαλαρίνα μοιάζουν αρκετά με τα νύχια στιλέτο, μόνο που η μύτη των νυχιών είναι επίπεδη και όχι μυτερή, για αυτό έχουν πάρει και το όνομά τους από τις πουέντ των μπαλαρίνων. Όπως και τα στιλέτο, δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικά, ενώ είναι τέλεια για μακριά νύχια, αφού λεπταίνουν ακόμα περισσότερο τα δάχτυλά σας και είναι σαν να μακραίνουν ακόμα περισσότερο τα νύχια σας.

6. Στρογγυλά νύχια

Manicure ideas: 6 σχήματα νυχιών για να επιλέξετε φέτος το φθινόπωρο

Τα στρογγυλά νύχια είναι ένα άκρως κλασικό και αγαπητό manicure, το οποίο μοιάζει αρκετά με το οβάλ, μόνο που η μύτη των νυχιών σας είναι πιο πλατιά και πιο στρογγυλή. Τα πλάγια του νυχιού λιμάρονται κάθετα και οι άκρες τους ακολουθούν την γενικότερη καμπύλη της μύτης του δαχτύλου. Είναι το ίδιο ανθεκτικά με τα οβάλ νύχια και ιδιαίτερα ανθεκτικά, καθώς βοηθούν τα νύχια σας να μεγαλώσουν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Δούκισσα Νομικού: Υιοθέτησε το πιο clean maniucure για sun- kissed look

HerNewskl

5 βήματα για το ιδανικό “no makeup – makeup” look

Her News b

Cold Girl make up: To μακιγιαζ για τις κρύες μέρες του χειμώνα!

HerNewskl