HerNews.gr
Γνώμες

Σεπτέμβριος: Πάρε μια βαθιά ανάσα και ανασυγκροτήσου

Ήρθε ο Σεπτέμβριος και σου φαντάζει πολύ μακρινό το καλοκαίρι που πέρασε. Πάρε μια βαθιά ανάσα και δείξε ευγνωμοσύνη που το έζησες… Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που μπορείς να κάνεις νέα σχέδια. Έτοιμη/ος για το bucket list σου; 

Γράφει η Βιβή Μπουγιούρα,

Ο μήνας που σηματοδοτεί τη νέα σεζόν. Σχολική, επαγγελματική, προσωπική. Εσύ ορίζεις πότε θα είναι η ώρα της αλλαγής αλλά ξέρεις κάπου βαθιά μέσα σου ότι τώρα πρέπει να σκεφτείς τι θέλεις να αλλάξεις. Ξεκινάς δίαιτα, γυμναστήριο και όλα αυτά που άφησες τους καλοκαιρινούς μήνες. Τους μήνες που έζησες ανέμελα βράδια χωρίς το άγχος του ξυπνητηριού.

Πίστεψε με, αν είσαι μέσα σου καλά, τα βράδια θα είναι ίδια. Δεν παίζει ρόλο ο καιρός αλλά ποιος είσαι και με ποιους συναναστρέφεσαι.

Αν πρέπει να κάνεις κάτι αυτόν τον Σεπτέμβρη θα σου πρότεινα να διώξεις από τη ζωή σου ο,τι σε χαλάει. Κάνε μια αλλαγή στο σπίτι, πέτα πράγματα που σε «φόρτωναν» και σε εκνεύριζαν. Αγόρασε ένα νέο φούτερ και σκέψου ότι με αυτό θα ζήσεις όμορφα χειμωνιάτικα βράδια.

Αγόρασε αυτό το κραγιόν, ξέρεις, το πιο σκούρο. Να ταιριάζει με την εποχή. Το κραγιόν το κάνει το χαμόγελο και όχι ο μήνας.

Πέτα από τη ζωή σου ανθρώπους που σε φόρτωσαν «αρνητίλα» και μιζέρια ακόμα και τους πιο φωτεινούς μήνες του καλοκαιριού. Πάρε μια βαθιά ανάσα και ανασυγκροτήσου. Η εποχή σου ανήκει και το νέο ξεκίνημα το αξίζεις.

Contact me @ : 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τέμπη: Μετά την άρνηση… – Γράφει ο ψυχολόγος Πάνος Πλουμίδης

HerNews ka

Η «Φούστα» απόψε θα τα π(ι)εί με τον Άγιο Βαλεντίνο

Her News

Πέμπτη: Ένα μικρό Σάββατο

Her News b