HerNews.gr
Ελλάδα

Πάτρα: Ενώπιον της ανακρίτριας οι ιατροδικαστές που είδαν «ασφυκτικό θάνατο» σε Μαλένα και Ίριδα

ρουλα

Τη σκυτάλη στο μαραθώνιο των καταθέσεων για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας παίρνουν σήμερα οι ιατροδικαστές Νικος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας.

Οι δύο επιστήμονες στην έκθεσή τους έχουν καταλήξει ότι τα παιδιά κατέληξαν λόγω ασφυξίας.

Ο ασφυκτικός μηχανισμός, κατά τους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλόγρηα προκύπτει από εκδορές κατά το ριζορρίνιο και εντύπωμα στη δεξιά παρειά κατά τον νεκροψιακό έλεγχο της Μαλένας Δασκαλάκη κατά την επισκόπηση των φωτογραφιών, αλλά και τις «κακώσεις εν ζωή γενόμενες στοματικού βλεννογόνου/άνω χείλους στόματος κατά τον νεκροψιακό έλεγχο της Ίριδας Δασκαλάκη και την επισκόπηση των φωτογραφιών σε συνδυασμό με το ανευρεθέν πανάκι που έφερε ικανή ποσότητα αίματος».

Τι είπε η Χριστίνα Τσάκωνα

Τρεισήμισι ώρες κράτησε η κατάθεση της ιατροδικαστού Χριστίνας Τσάκωνα η οποία είχε βγάλει το πόρισμα της ηπατικής ανεπάρκειας για την 3,5 ετών κόρη της κατηγορούμενης. Φέρεται να εμμένει στην ορθότητα των αποτελεσμάτων της διευκρινίζοντας ωστόσο ότι η ηπατική ανεπάρκεια μπορεί να οφείλεται και σε έλλειψη οξυγόνου.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τι θα γίνει με τους γάμους; Ισχύει το όριο των 100 ατόμων;

Her News b

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Με ποια κατηγορούμενη για φόνο ήταν μαζί της στο κελί; – “Εγώ για αυτή τη γυναίκα διατηρώ πολύ σοβαρές αμφιβολίες…”

Her News b

Πυρκαγιές: Προτεραιότητα στους πληγέντες τόνισε ο Μητσοτάκης

Her News