HerNews.gr
Beauty

Tόνια Σωτηροπούλου: Tο naked manicure της είναι η πιο κομψή τάση!

Tόνια Σωτηροπούλου

Μια ανάσα πριν από την εμφάνιση της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η Τόνια Σωτηροπούλου βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες ώστε να εμφανιστεί λαμπερή αλλά παράλληλα κομψή και chic. Η πρώτη της επιλογή; To naked manicure!

Ένα από τα πιο βασικά σημεία μιας προσεγμένης εμφάνισης είναι το μανικιούρ καθώς τα άκρα έχουν πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο. Μολονότι το φθινόπωρο είναι προ των πυλών, και άρα οι πιο σκούρες αποχρώσεις στα νύχια έρχονται στο προσκήνιο, η αγαπημένη ηθοποιός ακολούθησε διαφορετικό μονοπάτι.

Eίναι γεγονός πως τα minimal, διακριτικά νύχια, είναι ο δρόμος που χάραξαν celebrities όπως η Hailey Bieber που έκανε στην κυριολεξία τα glazed nails το απόλυτο nail trend παγκοσμίως.

 

Τόνια Σωτηροπούλου: Tα naked manicure της είναι η καλύτερη φθινοπωρινή επιλογή!

naked manicure by Τόνια Σωτηροπούλου

 

Όσο πιο minimal,  clean και απλά είναι τα νύχια τόσο πιο elegant. Πέρα από το γεγονός ότι δείχνουν περιποιημένα ταιριάζουν εύκολα με κάθε outfit. Το glossy φινίρισμα δίνει την απαραίτητη λάμψη.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, έκανε την καλύτερη επιλογή μιας και το naked manicure, είναι από τα nail trends που είδαμε να τιμώνται δεόντος στο FW22-23 shows μεγάλων οίκων μόδας όπως Channel, Jason Wu και Ulla Johnson. Εκτός από τις διάφανες, nude αποχρώσεις το σχήμα των νυχιών ήταν κοντό με στρογγυλεμένες γωνίες.

H φυσικότητα και η less is more αισθητική έχει επιστρέψει δυναμική και την έχουν λατρέψει τόσο οι σχεδιαστές όσο και οι makeup και nail artists.

Tα απλά, φυσικά περιποιημένα νύχια δίνουν τον χώρο στα outfits να αναδειχθούν. Πολλοί επιλέγουν το glossy τελείωμα και άλλοι το πιο ματ.

Η Τόνια Σωτηροπούλου αποδεικνύει περίτρανα πως το naked manicure είναι η καλύτερη και πιο κομψή επιλογή για τις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Λιπαρό πρόσωπο: Tips που θα σε σώσουν τις ζεστές μέρες

Her News

Lily James: Το μονόχρωμο beauty look που μαγνήτισε τα βλέμματα στα Emmys!

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: Το ανατρεπτικό μανικιούρ της στην it απόχρωση του χειμώνα!

HerNewskl