HerNews.gr
Διεθνή

Bradley Cooper – Irina Shayk: Υπάρχει τελικά επανασύνδεση;

Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk είναι χωρισμένοι από το 2019, αλλά φέτος έκαναν κοινές διακοπές μαζί με το παιδί τους.

Bradley Cooper - Irina Shayk:

Δημοσιεύματα έχουν αναφέρει ότι το πρώην ζευγάρι όχι μόνο δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του αλλά σκέφτεται να αποκτήσει κι ένα δεύτερο παιδί. Πιο συγκεκριμένα έχει ειπωθεί πως:

“Ήταν μια αληθινή, οικογενειακή απόδραση και σκέφτονται να είναι ξανά μαζί. Η Irina θα ήθελε η κόρη της να έχει ένα αδελφάκι”.

 Bradley Cooper - Irina Shayk:

O ίδιος  πρόσφατα ξεκίνησε να βγαίνει με την Huma Abedin, αλλά υπάρχουν δημοσιεύματα που τονίζουν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Μάλιστα, άνθρωπος από το κοντινός τους περιβάλλον εξομολογήθηκε ότι:

Τόσο ο Bradley όσο και η Irina δεν έκαναν καμιά σοβαρή σχέση με κάποιον άλλο και οι δύο σκέφτονται να κάνουν παιδί. Δεν είναι σαν τους Bennifer που είχαν πάντα ο ένας τον άλλο στο μυαλό του. Σκέφτονται πιο πολύ ‘γιατί όχι;’. Πρέπει να αντιμετωπίζει ο ένας τον άλλο έτσι κι αλλιώς αφού είναι ήδη γονείς ενός παιδιού. Και οι δύο σκέφτονται ότι ίσως είναι καιρός να νοικοκυρευτούν”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πως βίωσα τη μάχη με τον κορωνοϊό – «Αυτή η φρικτή πανδημία»

Her News

Jennifer Lopez: Απέτυχε «παταγωδώς» το νέο της άλμπουμ – Έχασε μια περιουσία

HerNews ka

Ζιζέλ: Σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της για το διαζύγιο με τον Tom Brady – «Ήταν πολύ σκληρό»

HerNews ka