HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δανάη Μπάρκα: Το μοναδικό καλωσόρισμα στην πρεμιέρα της εκπομπής της!

H Δανάη Μπάρκα και η εκπομπή της “Πάμε Δανάη” έκανε σήμερα πρεμιέρα Δευτέρα 5/9. Εκείνη φαίνεται πολλή χαρούμενη και έτοιμη για πολλές εκπλήξεις.

Η Δανάη Μπάρκα επιστρέφει στον αέρα του MEGA στις 10.50 για τρίτη χρονιά μαζί με το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που κάνει την διαφορά στην πρωινή ζώνη!

Δανάη Μπάρκα-hernews

Με ανανεωμένο hair look και ένα κοκκινο οutfit υποδέχθηκε τους συνεργάτες της, αλλά και τους τηλεθεατές, τονίζοντας πως:

“Καλημέρα, καλημέρα και καλημέρα. Η χαρά μας που επιστρέψαμε, η χαρά μας που θα περνάμε κάθε πρωί τις μέρες μας μαζί σας, δεν περιγράφεται με λόγια. Είμαστε εδώ για να υποδεχτούμε το Φθινόπωρο, τον Χειμώνα, την Άνοιξη και το Καλοκαίρι μαζί. Είμαστε εδώ για να ξεπεράσουμε κάθετί που μας προβληματίζει, τις δυσκολίες που θα έρθουν, τις χαρές, όλα να τα μοιραστούμε μαζί.

Να ρίχνουμε ένα χαμόγελο κάθε πρωί με εσάς, με εμάς, με την ομαδάρα μας πάνω – κάτω. Καλημέρα, καλή αρχή. Καλή σεζόν, να έχετε πάντα ένα χαμόγελο και αν δεν το έχετε θα κάνουμε τα πάντα – ειδικά φέτος – για να σας το δημιουργήσουμε”.

Δίπλα στην Δανάη, θα βρίσκονται ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν.

Η Βίκυ Παγιατάκη θα ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος θα παρουσιάζει συνταγές και ιδέες που θα κάνουν πιο νόστιμο το τραπέζι μας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Σμαράγδα Καρύδη για #metoo: Είναι καλό που γίνεται και ξεκαθαρίζει το πράγμα

Her News

Δόμνα Μιχαηλίδου: Η νέα σχολική χρονιά, τα κενά και οι προσλήψεις στην Παιδεία

HerNews ka

Αναστασία Παντούση: “Πήγαινα για «Μέλισσες» κι η Έλλη Τρίγγου για το «Ποτάμι». Ήρθαν αντίθετα”

Her News b