HerNews.gr
Διεθνή

Κιμ Καρντάσιαν: Σε ποιό επιχειρηματικό πρότζεκτ αναλαμβάνει σύμβουλος;

Kim Kardashian

Μαζί με τον πρώην συνεργάτη της επενδυτικής εταιρείας Carlyle, Τζέι Σάμονς, η Κιμ Καρντάσιαν εγκαινιάζει μια νέα εταιρεία ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου, η οποία ονομάζεται SKKY Partners.

Η SKKY θα πραγματοποιήσει επενδύσεις σε τομείς όπως καταναλωτικά προϊόντα, φιλοξενία, αγαθά πολυτέλειας, ψηφιακό εμπόριο και μέσα ενημέρωσης, καθώς και επιχειρήσεις καταναλωτικών μέσων και ψυχαγωγίας. «Το συναρπαστικό μέρος είναι να καθίσουμε μαζί με αυτούς τους επιχειρηματίες και να καταλάβουμε ποιο είναι το όνειρό τους», είπε η 41χρονη Κιμ.«Θέλω να υποστηρίξω αυτό που είναι, όχι να αλλάξω ποιοι είναι στο DNA τους, αλλά απλώς να τους υποστηρίξω και να τους πάω σε ένα διαφορετικό επίπεδο».

Γνωστή στο ευρύ κοινό από τις εμφανίσεις της στην εκπομπή της οικογένειάς της «The Kardashians» και την προκάτοχό της, «Keeping Up With the Kardashians», η Κιμ Καρντάσιαν έχει αναπτύξει σταθερά τη δική της επιχειρηματική αυτοκρατορία τα τελευταία χρόνια.

Η αξία της Skims, της επιχείρησης εσωρούχων και ένδυσης την οποία ξεκίνησε το 2019, εκτιμήθηκε πρόσφατα στα 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ, νωρίτερα φέτος, λάνσαρε τη SKKN BY KIM, μια σειρά περιποίησης δέρματος με εννέα προϊόντα.

κιμ

Από την άλλη, γνωστός για τις επενδύσεις σε μεγάλες επωνυμίες όπως η Beats By Dre και ηSupreme, ο Σάμονς έφυγε από την Carlyle στα τέλη Ιουλίου μετά από περισσότερα από 16 χρόνια στην εταιρεία και προσέγγισε την Καρντάσιαν και τη μητέρα της και μάνατζερ της, Κρις Τζένερ με τις οποίες έχει σχέση μαζί εδώ και χρόνια – για να συνεργαστούν.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπραντ Πιτ: Γιόρτασε τα 60α του γενέθλια με πουκάμισο από κασμίρι αξίας 6.000 δολαρίων

HerNews ka

Ariana Grande: Απαντά στους haters με το νέο της single!

HerNewskl

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Μοιράζεται μια τρυφερή φωτογραφία με την Βικτόρια αφού έσπασαν τη σιωπή τους για την υποτιθέμενη απιστία του το 2003

HerNews ka