HerNews.gr
Ελλάδα

Ρέντη: Ατύχημα με τέσσερις τραυματίες σε λούνα παρκ – Σοβαρά νοσηλεύονται οι δύο νεαροί

Η διασκέδαση κατέληξε στον απόλυτο τρόμο για μια παρέα νεαρών σε γνωστό λουνα παρκ στου Ρέντη, όταν το βαγόνι του τρένου που πέφτει στο νερό, εκτροχιάστηκε και οι νεαροί εκσφενδονίστηκαν.

Από θαύμα γλίτωσαν τέσσερις νέοι (20-25 ετών) οι οποίοι το βράδυ της Τρίτης πήγαν για να διασκεδάσουν σε λούνα παρκ στου Ρέντη.

Δύο από τους τέσσερις τραυματίες νοσηλεύονται με βαριά τραύματα στο ΓΝ Νίκαιας, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως μία 21χρονη τραυματίας βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με κακώσεις στο θώρακα και οι υπόλοιποι τρεις έχουν θλαστικά τραύματα. Συγκεκριμένα ένας 24χρονος νοσηλεύεται με κακώσεις στον σπλήνα.

Επίσης μία 22χρονη έχει υποστεί διάσειση και θα παραμείνει για νοσηλεία στη νευροχειρουργική κλινική, ενώ ο τέταρτος τραυματίας φέρει θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και αποχώρησε από το νοσοκομείο.

Πώς συνέβη το ατύχημα στου Ρέντη.

Όλα σημειώθηκαν σε τρενάκι που περνούσε σε ορισμένα σημεία από νερό. Σε κάποια στιγμή, όμως, η στάθμη του νερού ήταν χαμηλότερη, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η πορεία του τρένου. Τότε το βαγόνι εκτροχιάστηκε και οι τέσσερις νέοι εκσφενδονίστηκαν στους θάμνους.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει μία προσαγωγή, αυτή του υπεύθυνου του λούνα παρκ.

Ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος επισκέφθηκε στο νοσοκομείο τους τραυματίες, ενώ σε εξέλιξη είναι η έρευνα σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Φωτορεπορτάζ)

Her News

Κορονοϊός : Την άνοιξη του 2022 θα τελειώσουμε με την πανδημία

Her News

Συναγερμός: Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο Δευτέρα για Αττική, Ρόδο και έξι ακόμα περιοχές

Her News