HerNews.gr
Social News

Σε κλάματα ξέσπασε ο Νίκος Οικονομόπουλος στη συναυλία του – «Πάντα ονειρευόμουν να ήμουν μπροστά σε κόσμο να τραγουδάω»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του μπροστά στο κοινό, σε συναυλία που έδωσε στην Πάτρα.

Ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του και μιλώντας απο την ψυχή του στους θαυμαστές του, είπε:

«Αυτό το χειροκρότημα είναι πολύ ωραίο. Θυμόμουν όταν ήμουν παιδάκι και πάντα ονειρευόμουν να γίνω τραγουδιστής. Πάντα ονειρευόμουν να ήμουν μπροστά σε κόσμο να τραγουδάω. Πριν καθόμουν πίσω στα αποδυτήρια και έλεγα στον μαέστρο αυτά που σας λέω και τώρα.
Και λέω κοίτα πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή. Να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα χωρίς ούτε καν να το καταλάβεις. Αυτό που θέλω να πω στους νέους ανθρώπους, στα νέα παιδιά που είστε εδώ, θέλω να έχετε πάντα στόχους. Και οι στόχοι που θα θέσετε στη ζωή σας, θα επιτευχθούν. Αρκεί να το θέλετε πολύ».

 

@giorgosnaoumis #fypage #fypシ @oikonomopoulos_club @Oikonomopoulos_official_club #patra #oikonomopoulos ♬ πρωτότυπος ήχος – Giorgos Naoumis

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Μπέλλα: Επικριτικά σχόλια για το έντονο photoshop σε φωτογραφία της από γνωστό περιοδικό

HerNews ka

Χριστίνα Παππά: “Ήμουν παραμορφωμένη και για δυο μήνες δεν με άφηναν να με δω στον καθρέφτη”

HerNewskl

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της

HerNews ka