HerNews.gr
Διεθνή

Cara Delevingne: Ανησυχία για την υγεία της – Ξυπόλητη στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες

Σε άθλια κατάσταση εθεάθη τη Δευτέρα η Cara Delevingne σε αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Το μοντέλο έφθασε ξυπόλυτο και καθυστερημένα κατά δύο ώρες στο αεροδρόμιο κι έδειχνε να μην μπορεί να ελέγξει τις κινήσεις του σώματός της, καθώς της έπεφτε το κινητό και είχε αστάθεια στο περπάτημα.

Η εικόνα που παρουσίαζε ήταν μια εικόνα απόλυτης εξαθλίωσης.

«Είμαστε όλοι απίστευτα ανήσυχοι. Η κατάσταση επιδεινώνεται εδώ και μερικές εβδομάδες, και έχει παρέμβει και η οικογένειά της». Όπως φέρεται να είπε στενός φίλος της στη «The Sun». Προσθέτοντας πως: «Συζητούν να οργανώσουν κάποιο είδος παρέμβασης, για να της εξασφαλίσουν τη βοήθεια που μπορεί να χρειάζεται. Καίγεται σαν κεράκι και από τις δύο άκρες και οι συνέπειες είναι προφανείς πλέον».

 

Η Delevingne με τη βοηθό της και δύο ακόμη άνδρες ασφαλείας επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό τζετ του Jay-Z. Mε το οποίο προφανώς ήταν προγραμματισμένο να κάνει κάποια πτήση. Ωστόσο, 45 λεπτά αργότερα, για άγνωστο λόγο, αποβιβάστηκε και η πτήση δεν έγινε ποτέ. Δεν είναι σαφές, όπως σημειώνει η Daily Μail, αν ζητήθηκε από την Delevingne να εγκαταλείψει το αεροπλάνο ή συνέβη κάτι άλλο.

 

Επιστρέφοντας στην πίστα, η Delevingne εθεάθη να μιλάει στο τηλέφωνο ενώ κάπνιζε, δείχνοντας νευρική και ανίκανη να ελέγξει τις κινήσεις της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μόργκαν Φρίμαν: Έχασε σχεδόν 25 κιλά και οι φίλοι του ανησυχούν

HerNews ka

Gigi Hadid: Η σύλληψη για κατοχή κάνναβης στο αεροδρόμιο

Her News

Τζούλια Ρόμπερτς: Δημοσίευσε throwback φωτογραφία με τα δίδυμα παιδιά της για τα γενέθλιά τους

HerNews ka