HerNews.gr
Beauty

Ελένη Φουρέιρα: Τολμήστε το λαμπερό κίτρινο μανικιούρ της και αναδείξτε το μαύρισμά σας!

Ελένη Φουρέιρα

Tη φετινή σεζόν εκτός από τις κλασσικές αποχρώσεις στα βερνίκια νυχιών είδαμε και πολλά έντονα χρώματα να πρωταγωνιστούν.

Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα αποδεικνύει περίτρανα πως το λαμπερό κίτρινο μανικιούρ που επίλεξε είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα που αναδεικνύει μοναδικά τις μαυρισμένες επιδερμίδες.

Μάλιστα, αν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που προτιμούν τα πιο εκκεντρικά, πρωτότυπα χρώματα, τότε το κίτρινο μανικιούρ θα γίνει σίγουρα το νέο αγαπημένο σας και θα εκτοξεύσει τη διάθεσή σας στα ύψη.

Το κίτρινο είναι ένα χρώμα που δεν χαρακτηρίζεται απαραίτητα ως καλοκαιρινό καθώς μπορεί να υποστηρίξει εξίσου και τις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις. Μη ξεχνάτε άλλωστε ότι το μαύρισμα αργεί να μας εγκαταλείψει!

Κίτρινο μανικιούρ για μαυρισμένες επιδερμίδες

Το κίτρινο μανικιούρ είναι η νέα εμμονή

Κίτρινο μανικιούρ-Ελένη Φουρείρα

Αποφασίσατε να τολμήσετε το κίτρινο μανικιούρ. Αναρωτιέστε όμως αν ταιριάζει με την επιδερμίδα σας;

Το βασικό συστατικό της επιτυχίας του κίτρινου είναι ο τόνος. Eίτε μαυρίζετε είτε όχι λοιπόν, ο δερματικός σας τόνος είναι αυτός που θα σας υποδείξει ποια απόχρωση ταιριάζει σε εσάς.

Με αυτόν τον τρόπο το χρώμα που θα επιλέξετε θα «δέσει» αρμονικά και θα αναδείξει την επιδερμίδα σας δείχνοντας λαμπερή και όχι θαμπή.

Η αγαπημένη σταρ Ελένη Φουρέιρα πάντα κάνει τις πιο hot και στιλάτες επιλογές, τόσο στο ντύσιμό της όσο και στα νύχια της. Το κίτρινο μανικιούρ της είναι αναμφίβολα η έμπνευση που χρειαζόσουν για το επόμενο nail look σου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Μπόμπα: Υιοθέτησε το τέλειο beach look και ανυπομονούμε να το αντιγράψουμε!

HerNewskl

Παστέλ βλεφαρίδες: Φαίνεται ότι θα είναι το νέο trend για την άνοιξη του 2023

HerNews ka

Δανάη Μπάρκα: Φόρεσε το τέλειο κραγιόν για καστανές επιδερμίδες

HerNewskl