HerNews.gr
Διεθνή

London Bridge : Το σχέδιο που θα ενεργοποιηθεί όταν πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ

Στο Μπαλμόραλ συγκεντρώνεται όλη η βασιλική οικογένεια, μετά την  ανακοίνωση ότι η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση. Παρατηρητές της βρετανικής μοναρχίας διαπιστώνουν ότι η προσεκτική ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ υποδηλώνει ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει. Τι σχέδιο θα ακολουθηθεί αν πεθάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ; Το επονομαζόμενο London Bridge.

«Η βασίλισσα βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση στο Μπαλμόραλ. Kαθώς οι γιατροί ανησύχησαν για την υγεία της».

Αυτά ανέφερε χαρακτηριστικά το Μπάκιγχαμ. Ενδεικτικό της σοβαρότητας της κατάστασης είναι ότι στο πλευρό της βασίλισσας σπεύδουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Aκόμη και ο Χάρι και η Μέγκαν. 

«Μετά από περαιτέρω αξιολόγηση σήμερα το πρωί, οι γιατροί της Βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της Αυτής Μεγαλειότητας. Kαι συνέστησαν να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση», προσθέτει η ανακοίνωση. «Η βασίλισσα παραμένει στο Μπαλμόραλ» προσθέτει το Μπάκιγχαμ. 

Η ονομασία του σχεδίου που θα υλοποιηθεί, μέσα στους επόμενους μήνες, από τον θάνατό της, είναι «London Bridge» και θα ξεκινήσει με μήνυμα που θα αποστείλει ο ιδιαίτερος γραμματέας της. 

Το σχέδιο περιλαμβάνει αναλυτικά τις πληροφορίες για το πώς θα ενημερωθεί ο πλανήτης, ακόμη και το πώς θα προβληθεί η είδηση από τα βρετανικά Μέσα Μαζικής Eπικοινωνίας.

Μία ημέρα μετά τον θάνατό της, ο γιος της Κάρολος, που θα την διαδεχθεί, θα εκφωνήσει τον πρώτο επίσημο λόγο του ως βασιλιάς της Βρετανίας.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Σιλβέστερ Σταλόνε: Με ένα διαμέρισμα και μια Porsche προσπάθησε να «ρίξει» την Πάμελα Άντερσον

HerNews ka

Γκουίνεθ Πάλτροου: «Συνήθιζα να νοιάζομαι για το τι σκέφτονταν οι άνθρωποι για μένα. Τώρα δεν με νοιάζει»

Her News b

Shakira: Είναι ζευγάρι με τον Lewis Hamilton;

HerNews ka