HerNews.gr
Beauty

Brunette Balayage: Η τέλεια λύση για τις μελαχρινές επιδερμίδες!

Brunette Balayage

Το brunette balayage, δηλαδή το balayage που πραγματοποιείται σε μελαχρινές, είναι η τέλεια λύση, εάν θέλετε να ανανεωθείτε εν όψει φθινοπώρου, αλλά δε θέλετε να κάνετε κάποια έντονη αλλαγή στα μαλλιά σας. Κάθε φθινόπωρο αναζητούμε μια αλλαγή πάνω μας, η οποία θα σηματοδοτεί το καινούριο που έρχεται. Η αλλαγή αυτή μπορεί να επιτευχθεί “φυσικά”, με το balayage.

Brunette Balayage: Η τέλεια λύση για τις μελαχρινές

Τι είναι το Brunette Balayage;

Το Brunette Balayage ήταν, είναι και θα είναι πάντα στη μόδα, αφού είναι από τις πιο κλασικές επιλογές, όταν ψάχνετε την αλλαγή στα μαλλιά σας. Ενώ, είναι ιδιαίτερα αγαπητό, ειδικά τώρα το φθινόπωρο ή και το χειμώνα, που αναζητούμε πιο σκούρες και ζεστές αποχρώσεις. Οι ζεστές καφέ και μπεζ αποχρώσεις αναμειγνύονται με τη μελαχρινή σας βάση, δημιουργώντας ένα μοναδικό, φυσικό αποτέλεσμα. Η ιδιαιτερότητα της τεχνικής του balayage είναι ότι το καινούριο χρώμα προστίθεται ελεύθερα στα μαλλιά σας, χωρίς να χρησιμοποιούμε αλουμινόχαρτα, όπως στις κλασικές ανταύγειες. Με αυτόν τον τρόπο, το μαλλί σας φαίνεται σαν να έχει ανοίξει φυσικά και να μην έχει υποστεί κάποια τεχνητή διεργασία.

Το Brunette Balayage συνδυάζεται κυρίως με τις αποχρώσεις της καραμέλας, του κάστανου, του μελιού και της σοκολάτας. Γενικότερα, με αυτόν τον τρόπο κάνετε ακόμα πιο ζεστό το μαλλί σας και ταυτόχρονα το ανοίγετε και λίγο, φωτίζοντας το πρόσωπό σας και αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά σας. Το Brunette Balayage είναι επίσης, απίστευτα χαμηλής συντήρησης, αφού δεν χρειάζεται να κάνετε συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο, όπως για παράδειγμα έχοντας ξανθό μαλλί.

Brunette Balayage: Η τέλεια λύση για τις μελαχρινές

Αν τηρείτε τον κανόνα ομορφιάς για κάποιες γυναίκες, ο οποίος είναι: πιο ανοιχτά μαλλιά το καλοκαίρι, πιο σκούρα μαλλιά το φθινόπωρο, το σκούρο balayage για καστανά μαλλιά θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επόμενη κίνηση για εσάς. Ενώ, εάν έχετε πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά, δεν πρέπει να αποθαρρύνεστε. Μπορείτε να κάνετε πιο σκούρα τα μαλλιά σας και να δημιουργήσετε το Brunette Balayage, με απόλυτη επιτυχία!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Τατουάζ φρυδιών: Η τεχνική που θα απογειώσει το βλέμμα σας!

HerNewskl

Ποιο serum είναι κατάλληλο για σένα;

Her News

Ακμή κατά την εμμηνόπαυση: Όσα πρέπει να γνωρίζετε! Ποιοι είναι οι τρόποι αντιμετώπισης της;

HerNewskl