HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Κριστιάννα Μπέτα: Η ζωγραφική, η σχέση με τη μητέρα της Νατάσα Θεοδωρίδου & ο Πέτρος Ιακωβίδης

Με αφορμή την έκθεση ζωγραφικής της στην Μύκονο, η Κριστιάνα Μπέτα παραχώρησε συνέντευξη στο «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Βιβή Μπουγιούρα. Η πολυτάλαντη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου μίλησε για το πάθος της με τη ζωγραφική, τη δικηγορία, ενώ ξεκαθαρίζει για τη σχέση της με τον Πέτρο Ιακωβίδη.

«Στη ζωγραφική εμπνέομαι από τα πάντα, από την οικογένειά μου, από ανθρώπους, από τη μουσική. Είμαι καλλιτέχνης στην ψυχή και δικηγόρος σε πολλά άλλα κομμάτια της προσωπικότητάς μου. Πάντα ζωγράφιζα, επαγγελματικά το κάνω δύο χρόνια. Είμαι ευγνώμων για τη φιλοξενία από τη δημοτική πινακοθήκη της Μυκόνου.

Αρέσουν πολύ στη μαμά μου οι πίνακές μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και για τους δυο γονείς μου, για τη σχέση τους. Δεν θα με πείραζε να παντρευόταν ξανά η μαμά μου. Ο μπαμπάς μου παντρεύτηκε πέρυσι το καλοκαίρι. Εννοείται ότι ακούω Νατάσα Θεοδωρίδου όταν ζωγραφίζω», είπε αρχικά η Κριστιάνα Μπέτα.

Η Κριστιάννα Μπέτα είπε στη συνέχεια: «Αγαπώ πολύ τον Αντρέα Φουστάνο, μεγάλωσα μαζί του, έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι φίλος μου, δεν θα μπορούσα ποτέ να τον δω με διαφορετικό τρόπο».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μίλτος Σακελλάρης: Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ μιλά για την φρίκη του πολέμου στο HerNews

Her News b

Σοφία Αλιμπέρτη: «Όταν άγγιξα τα όρια της παράνοιας, πήρα κουράγιο από τον άγγελό μου»

Her News b

Δημήτρης Μοθωναίος: “Δεν θυμόμουν τίποτα. Μπήκε μέσα τρέμοντας. Ήταν συνομίληκός μου”

HerNewskl