HerNews.gr
Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Όχι κύριε Ερντογάν, τα νταηλίκια γιοκ με την Ελλάδα»

Τα μέτρα στήριξης νοικοκυριών κι επιχειρήσεων ανακοίνωσε από το βήμα της 86ης ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την προγραμματισμένη ομιλία του στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Ο πρωθυπουργός ανέβηκε στο βήμα της Βουλής λίγα λεπτά μετά τις 20:30, καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο που γέμισε το συνεδριακό κέντρο, για να παρακολουθήσει την ομιλία του προς τους παραγωγικούς φορείς.

«Το εθνικό στοίχημα παραμένει ένα: μέσα από τις μεταβαλλόμενες συνθήκες ο τόπος μας να είναι ελεύθερος», επισήμανε, αρχίζοντας την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι γονείς της ήττας είναι πάντα ο διχασμός και η δημαγωγία», συνέχισε.

«Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στην ανάτπυξη και στις εξαγωγές. Μέσα σε τρία χρόνια ο λαός μας ξεπέρασε με ωριμότητα μία πανδημία, απέκρουσε τις προκλήσεις των γειτόνων στα νερά μας… Η πατρίδα σήμερα είναι πολύ πιο ισχυρή από τότε που ο λαός εμπιστεύθηκε την κυβέρνηση του τόπου».

«Με έργα και αποτέλεσμα υποδεχόμαστε την επέτειο 100 χρόνων της Μικρασιατικής Καταστροφής» και συνέχισε:

«Οι επόμενοι μήνες είναι προεκλογικοί. ‘Η συνεχίζουμε μπροστά ή γυρίζουμε πίσω. Ή δίνουμε δεύτερη ευκαιρία στην πρόοδο ή ρισκάρουμε μία δεύτερη φορά στη συμφορά. Τίποτα από όσα πετύχαμε δεν είναι δεδομένα. Με μία λάθος κίνηση όλα μπορούν να γκρεμιστούν. Το 2019 έθετα πέντε προτεραιότητες: χαμηλότερους φόρους, περισσότερες δουλειές, υγεία και παιδεία και ένα ψηφιακό κράτος».

Διαβάστε περισσότερα στα Parapolitika.gr 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

ΜΜΜ – Πρωτομαγιά: Στάσεις εργασίας – Πώς θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ

HerNews ka

Καιρός: Η Πολιτική Προστασία προειδοποεί για ισχυρές καταιγίδες- Τι οδηγίες δίνει

HerNews ka

Φωτιά στον Κουβαρά: «Να δω πώς θα τρέξεις να φύγεις εσύ» – Τα τραγικά λόγια αστυνομικού σε πρωταθλητή ΑμεΑ

HerNews ka