HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ναταλία Γερμανού: “Συνολικά αυτή την εβδομάδα κοιμήθηκα 5 ώρες”

Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού απαντά στο εάν της έγινε πρόταση να καθίσει στην τέταρτη καρέκλα του κριτή στο J2US.

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως είχε άγχος για τη φετινή πρεμιέρα. «Αυτή την εβδομάδα πρέπει να έχω κοιμηθεί συνολικά πέντε ώρες!», είπε.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε επίσης πως δεν είναι προληπτική. «Έλεγα πάντα θα φοράω φούξια στην πρεμιέρα και θα έχω τον ίδιο καλεσμένο. Τον Γιώργο Χρυσοστόμου. Φέτος ούτε τον Γιώργο είχα στην πρεμιέρα ούτε φόρεσα φούξια. Άρα, μάλλον τελικά δεν είμαι προληπτική…».

Ναταλία Γερμανού- hernews

Ο Θέμης Γεωργαντάς δήλωσε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» πως θα ήθελε ένα reunion με τους συντελεστές του «Μες στην  καλή χαρά». Μία ιδέα που δεν απορρίπτει η Ναταλία Γερμανού. Πρότεινε μία επετειακή εκπομπή ένα Σαββατοκύριακο.

«Το J2US είναι ένα show πολύ ωραίο. Εάν ήταν διαφορετικές οι συνθήκες και είχα τον χρόνο θα το έκανα με μεγάλη χαρά». Είπε και δεν αποκάλυψε εάν της είχε γίνει πρόταση για να είναι η τέταρτη κριτής.

Η Ναταλία Γερμανού ευχήθηκε τα καλύτερα στην εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ για την Μαρία Μπακοδήμου που κάνει πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ της ευχήθηκε καλή επιτυχία και υπογράμμισε πως είναι δικός της άνθρωπος.

«Ο καθένας πήρε τον δρόμο του, καλή επιτυχία και στους δύο», είπε για το τηλεοπτικό διαζύγιο Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα, τονίζοντας πως είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε για νούμερα τηλεθέασης.

Νεότερα Άρθρα

ΒΟ: «Έχω παντρευτεί στο παρελθόν»

Her News b

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά πρώτη φορά για τον γάμο με τον Γιάννη Καραβασάνη: “Είμαστε και πάλι μαζί”

Her News b

Κατερίνα Γερονικολού: Είμαι επίσημα δεσμευμένη και συναισθηματικά παραδομένη

Her News