HerNews.gr
Ελλάδα

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Μητέρα ενός ανήλικου παιδιού η 35χρονη – Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία πριν τη δολοφονία

Η 35χρονη γυναίκα, που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στο οποίο διέμενε, είναι μητέρα ενός 7χρονου αγοριού. Είχε γίνει καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία πριν τη δολοφονία

Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της είναι ο 27χρονος Πακιστανός σύντροφός της, ο οποίος εξακολουθεί να αναζητείται από τις διωκτικές αρχές. Ωστόσο, αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι ο 27χρονος έχει καταφέρει να διαφύγει στο εξωτερικό και ενδεχομένως στη Βόρεια Μακεδονία.

Όπως αποκαλύφθηκε, η 35χρονη γυναίκα είχε καταγγείλει τον 27χρονο σύντροφό της στις αρχές για ενδοοικογενειακή βία, λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της.

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως έπεφτε συχνά θύμα ξυλοδαρμού από τον αλλοδαπό σύντροφο της. Κάποια στιγμή βρήκε το θάρρος και να τον καταγγείλει, μόνο που δεν γνώριζε πως θα της αφαιρούσε την ζωή.

Η 35χρονη τα τελευταία χρόνια ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών ενώ κατά το παρελθόν ήταν παντρεμένη με Έλληνα και από το γάμο αυτόν είχε αποκτήσει το 2015 κι ένα παιδί, το οποίο φέρεται να άφησε μετά τον χωρισμό της στη μητέρα της, με την ίδια να τους επισκέπτεται κάθε φορά που μπορούσε.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φωτιά – Κουβαράς: Δραματικοί απεγκλωβισμοί από αστυνομικούς – (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Her News b

Άγριο έγκλημα στο Μαρούσι: 17χρονη σκότωσε την 22χρονη φίλη της – Τι συνέβη

Her News

Χρήστος Βασιλόπουλος: Έντονες αντιδράσεις των ηθοποιών για την αγγελία του για άμισθη εργασία

Her News b