HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ο «Τροχός της Τύχης» επιστρέφει στο Star

Ο «Τροχός της Τύχης», το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον ανατρεπτικό Πέτρο Πολυχρονίδη.

Ασταμάτητος, απρόβλεπτος, διασκεδαστικός, ξέρει καλά να κρατάει σε αγωνία τους τηλεθεατές μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά και να μοιράζει γνώση, πολλά χρήματα, απίστευτα δώρα και φυσικά, αυτοκίνητα στους τυχερούς παίκτες!

Ανανεωμένος και πάντα συναρπαστικός, ο «Τροχός της Τύχης» θα γυρίσει για 9η χρονιά και θα απολαύσουμε το αστείρευτο χιούμορ του Πέτρου Πολυχρονίδη, τις απίθανα αναπάντεχες απαντήσεις των παικτών που γίνονται viral, τη χαρά του παιχνιδιού, την αγωνία του αποτελέσματος και την εντυπωσιακή Νατάσα Κουβελά στο πλευρό του Πέτρου, να αποκαλύπτει τις εύστοχες ή μη επιλογές των παικτών.

Όπως πάντα, στο παιχνίδι συμμετέχουν τρεις παίκτες, οι οποίοι γυρίζουν τον Τροχό, επιλέγουν σύμφωνα της αλφαβήτου και κερδίζουν χρήματα ή δώρα.

Ο πρώτος παίκτης, που θα βρει την κρυμμένη λέξη ή φράση, κερδίζει όσα χρήματα έχει συγκεντρώσει στον γύρο. Ο παίκτης, που έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσό στο τέλος του βασικού μέρους του παιχνιδιού, είναι ο μεγάλος νικητής και παίζει στον Τελικό για επιπλέον κέρδη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Αλέξης Κούγιας: «Δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με το τι μετέφερε το εμπορικό τρένο»

HerNews ka

Μαρία Ιωαννίδου: “Ελπίζω το βιβλίο μου να γίνει σίριαλ” – Το ατύχημα που είχε με τον σκύλο της

Her News

Γιώργος Μαζωνάκης: Θα παρουσιάσει δική του εκπομπή στην τηλεόραση;

HerNews ka