HerNews.gr
Καριέρα

Youpass: Μάθε online ξένες γλώσσες με τους καλύτερους καθηγητές!

Θέλεις να μάθεις ξένες γλώσσες και δεν έχεις χρόνο για δια ζώσης μάθηση; Άφησες στη μέση τα αγγλικά σου και τώρα θέλεις να τα συνεχίσεις; Μια δεύτερη ξένη γλώσσα θα σε εξελίξει επαγγελματικά και προσωπικά; Αν η απάντηση είναι ναι, η καλύτερη επιλογή είναι η youpass! Μάθε online ξένες γλώσσες εύκολα και γρήγορα, με τους καλύτερους καθηγητές!

Μάθε οπουδήποτε. Μάθε ανά πάσα στιγμή

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα youpass είναι τελευταίας τεχνολογίας διαμορφωμένη ειδικά για εκπαιδευτικούς σκοπούς και είναι άκρως φιλική και εύχρηστη προς το χρήστη.

Στα εξ αποστάσεως μαθήματα ο σπουδαστής συμμετέχει ενεργά στο μάθημα. Βλέπει και ακούει τον καθηγητή, σε πραγματικό χρόνο, να παραδίδει και να λύνει απορίες που προκύπτουν.

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα ο σπουδαστής να παρακολουθήσει το μάθημα της τάξης του και βιντεοσκοπημένο, είτε για εμπέδωση της ύλης είτε γιατί έχασε το ζωντανό μάθημα λόγω ασθένειας, φόρτου εργασίας ή λόγω εναλλασσόμενης βάρδιας στη δουλειά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YouPass (@youpass.gr)

Τα online μαθήματα στη youpass γίνονται με την ίδια ποιότητα που γίνονται και τα μαθήματα με φυσική παρουσία, αφού γίνονται με τους ίδιους καθηγητές, το ίδιο διαδραστικό υλικό και τον ίδιο έλεγχο ποιότητας από την υπεύθυνη εκπαιδευτική ομάδα του κέντρου ξένων γλωσσών Καραπάντσιου.

Τα βιβλία που χρησιμοποιούνται σε κάθε επίπεδο μπορούν να έχουν έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή, συνοδεύονται από το κατάλληλο διαδραστικό υλικό προκειμένου ο σπουδαστής να έχει τα κατάλληλα ερεθίσματα και κίνητρα συμμετέχοντας ενεργά στη βιωματική διαδικασία της μάθησης.

Συνολικά, το Youpass προσφέρει υπηρεσίες ελέγχου και αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου, υπηρεσίες επικοινωνίας και διανομής εκπαιδευτικού υλικού:

Προσφέρει Πρωινά-Μεσημβρινά-βραδινά τμήματα για να καλύψουν όλες τις ανάγκες..

  •  Παρέχει δωρεάν θέματα παλαιότερων εξετάσεων
  • Παρέχει δωρεάν πρόσβαση στο βιντεοσκοπημένο μάθημα της τάξης είτε για εμπέδωση της ύλης είτε γιατί ο σπουδαστής έχασε το ζωντανό μάθημα λόγω ασθένειας, φόρτου εργασίας ή λόγω εναλλασσόμενης βάρδιας στη δουλειά
  • Παρέχει διβλία Αγγλικών με έκπτωση 20% είτε πρόκειται για έντυπη είτε για ηλεκτρονική μορφή
  • Υποστηρίζει εξέταση αγγλικών από τον χώρο σας μέσω του προσωπικού σας υπολογιστή
  • Διαθέτει συνεργασία με εξεταστικό φορέα Αγγλικών. Δίνετε εξετάσεις ΔΩΡΕΑΝ, πληρώνετε τα εξέταστρα μόνο αν πετύχετε
  • Διαθέτει native teachers. Καθηγητές Αγγλικών – Γερμανικών – Ισπανικών που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο εξωτερικό και έχουν ως μητρική γλώσσα την ξένη γλώσσα.
  • Παρέχει καταγραφή κάθε μαθήματος με δυνατότητα απεριόριστων προβολών για 1 βδομάδα.
  • Διαθέτει δωρεάν τεστ αξιολόγησης

Οι μαθητές αποκομίζουν πολλαπλά οφέλη από την εφαρμογή ψηφιακής εκπαίδευσης.

H youpass είναι εξαιρετικά απλή στη χρήση για κάθε μέλος του προσωπικού και τους μαθητές μας. Είναι προσαρμοσμένη στις απαιτητικές ανάγκες των εξ’αποστάσεως μαθημάτων.

Μπες στο https://www.youpass.gr/ και ξεκίνησε το ταξίδι σου σήμερα!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καριέρα: Πως να επικεντρωθείς στα επαγγελματικά σου

Her News b

Τα Googlαρίσματα «Πως να γίνω εκατομμυριούχος» αυξήθηκαν κατά 22% στην πανδημία

Her News

Έξυπνοι τρόποι να κερδίσετε χρήματα εκτός δουλειάς

Her News